banner113

Dündar, Halkımızın Dik Duruşu AK Parti’yi Tek Başına iktidara Taşıyacaktır

Seçim yasaklarının kalkmasının ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı’nca organize edilen propaganda süreci başladı.

Dündar, Halkımızın Dik Duruşu AK Parti’yi Tek Başına iktidara Taşıyacaktır

Propaganda sürecinin 1. Günü Migros AVM’nin arkasında bulunan SKM bürosunda adayların ve AK Parti gönüllülerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

SKM Başkanı Eşref Cihan’ın açılış konuşmalarıyla başlayan programda,” Sayın Cihan, AK Parti davasına sahiplenen sizin gibi bir topluluğu bir arada görmek bizlere umut veriyor. AK Parti sizlerin sayesinde ayaktadır ve ayakta olmaya devam edecektir. Sizlerin dirayetli duruşu 1 Kasım seçimlerinde inşallah hepimizi zafere götürecektir”. Dedi.

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere mikrofona gelen İl Başkanı Mehmet Ali Dündar esprili konuşmalarıyla ortama renk kattı. Dündar konuşmalarında,” 1 Kasım seçimlerine iki haftadan az bir süre kaldı. Seçim çalışmalarının daha da aktif bir şekilde devam ettiği bu günlerde sizlerin bu coşkulu havası şimdiden AK Parti’yi tek başına iktidara taşımıştır. AK Parti kurulduğu günden beri vatandaşın yanında olmuş dertleriyle dertlenmiştir. Sizlerin gücüyle bugüne kadar gelmiş ve sizlerin dik duruşuyla da daha nice hizmetlere imza atacaktır. Hepimizin beklentisi AK Parti’nin büyük bir oy oranıyla iktidara gelmesi ve huzurun daim olması değimlidir? Evet, mi,  o zaman buradan herkese sesleniyorum. Seçim çalışmalarını daha da hızlandıralım. Sadece kendi oyumuzu değil akrabamızın, dostumuzun, komşumuzun oyunu da talep edelim. Ancak o zaman AK Parti ve ülkemiz hak ettiği yere gelecektir”. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 06:54

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER