banner113

Mardin’ de 5 Bin Kişiye Aşure İkram edildi

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi faaliyeti olarak her yıl yapılan Aşure etkinliği nedeniyle vatandaşlara aşure ikram edildi.

Mardin’ de 5 Bin Kişiye Aşure İkram edildi
Hicri yıla göre, Muharrem ayının 10. gününde kutlanan Aşure Günü münasebetiyle Mardin karayolları parkı, Mardin Ulu Cami, Şehidiye Camii ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Aşure etkinliğinde Gençlik Merkezi üyeleri tarafından Cuma namazı çıkışı  vatandaşlara 5000 kişilik aşure ikram edildi. 4 farklı yerde düzenlenen aşure etkinliğine ilgi yoğundu. Mardin Valisi Ömer Faruk KOÇAK, Başsavcı, Adalet Komisyonu Başkanı, Artuklu Kaymakamı, Vali Yardımcıları, Mardin Müftüsü  ve Gençlik Spor İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN vatandaşlara aşure ikram ettiler.

İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN "Muharrem ayında gençlerin paylaşma ve yardımlaşma ruhuna katkı sağlamak ve gençlere kültürel değerlerini hatırlatmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Muharrem ayı dolayısıyla her yıl düzenlediğimiz aşure etkinliği için bir araya geldik katılan herkese teşekkür ederim.”

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 11:35

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER