banner113

SP Genel Başkan Yardımcısından MTDF ye Ziyaret

Saadet partisi genel başkan yardımcısı Muammer Bilgiç Mardin Toplamsal dayanışma federasyonu.MTDF.yi ziyaret etti.

SP Genel Başkan Yardımcısından MTDF ye Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaret için Mardin’e gelen Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Muammer Bilgiç Mardin toplumsal Dayanışma federasyonun Artuklu merkez şubesini ziyaret etti. Federasyon yönetimi ve bileşenlerden oluşan kalabalık bir heyet tarafından karşılanan Konuk genel Başkan yardımcısı ve beraberindeki heyet federasyon bileşenleriyle yaklaşık Üç saat sohbet toplantısı geçleştirdi.

Saadet Partisi genel Başkan yardımcısı Muammer Bilgiç “Mardin toplumsal dayanışma federasyonun kendilerine göstermiş olduğu sıcak ve samimi ilgiden duyduğu memnuniyeti İfade etti. Mardin’e geliş nedenleri kardeş Mardin halkının sorunlarını Demokratik sistemin temel kurumları ve halkın tabanda örgütlü temsilcileri olan Sivil Toplum örgütlerinden dinlemek bu çerçevede Farklı alanlarda faaliyet gösteren 64 STK.nin bir araya gelerek Gönüllülük temelinde Kadim şehir Mardin halkına sivil toplum alanında hizmet eden Mardin toplumsal dayanışma federasyonu genel başkanı ve bileşenlerini tek tek dinlediklerini ve dile getirilen sorunları not aldıklarını bu sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.

Mardin Toplumsal dayanışma Federasyonu genel başkanı İbrahim Aydın  “Saadet partisi genel başkanı sayın Muammer Bilgiç İl başkanı sayın Ahmet iletmiş ve beraberindeki heyetin federasyonumuzu ziyaret etmeleri ve Mardin’imizin sorunlarıyla ilgilenmelerinden mutluluk duymaktayız.Sayın Genel Başkan yardımcısı Mardin’e  gelir gelmez ayağının tozuyla temasları çerçevesinde ilk ziyaretini federasyonumuza yaptılar. Buda Sivil toplum’a verdikleri önemin bir göstergesidir. Yaklaşık üç saat süren toplantıda arkadaşlarımla birlikte dile getirdiğimiz sorunları tek tek not alan Genel Başkan yardımcısı sayın Muammer Bilgiç’in Ankara’da sorunların takipçisi olacaklarına inanıyoruz.

Dile getirdiğimiz sorunlar Mardin için önemli sorunlardır.Bunların başında elektrik,çevre yolu,Gap projesi,Turizm ve nakliye sorunlardır. Tabi ki bölgenin en büyük ve önemli sorunu huzurdur. Mardin, Bölge ve Ülkemizin biran önce huzur’a kavuşması,şiddetin, ve her türlü terörün son bulması ve akan kanın durması en büyük temennimizdir. “Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 11:54

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER