banner113

2012 SODES PROJE SÖZLEŞMELERİ İMZALANDI

2012 yılı kabul edilen SODES projelerinin bilgilendirme toplantısı ve sözleşme imza töreni Mardin Valiliği Niş’li toplantı salonunda yapıldı.

2012 SODES PROJE SÖZLEŞMELERİ İMZALANDI

 

   Toplantıya Mardin Valisi Turhan Ayvaz, eşi Fatma Ayvaz, Vali yardımcısı Hüseyin Avcı, Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, Dargeçit Kaymakamı Âdem Ünal, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, İl Emniyet Müdürü Derviş Kara, Kılavuz Belediye Başkanı Ahmet İnci, Ortaköy Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, İl Sağlık Müdürü Mehmet Derviş, İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Kuzu, kurum temsilcileri ve dernek başkanları katıldı.

   Toplantıda Vali Turhan Ayvaz toplam bütçenin 7.186,335 TL olduğunu, onaylanan toplam proje sayısının ise 39 olduğunu söyledi. Bu 39 projenin ilçelere dağılımlarını açıklayan Ayvaz daha sonra Kamu kuruluşlarının, Belediyelerin, Kaymakamlıkların, Sivil Toplum Kuruluşlarının onaylanan proje adetlerini ve bütçelerinin miktarını açıkladı. SODES Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan sunum ile katılımcılar bilgilendirdikten sonra imza törenine geçildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2012, 01:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER