banner113

Yeni Kızıltepe Spor Vali Demirtaş’ı ziyaret etti

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi final etabını şampiyonlukla tamamlayan Yeni Kızıltepe Spor takımı kupasıyla beraber Vali Demirtaş’ı ziyaret etti.

Yeni Kızıltepe Spor Vali Demirtaş’ı ziyaret etti

Valilik Dara Toplantı salonunda Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, Yeni Kızıltepe Spor Kulüp Başkanı Turgut Cevheroğlu, Teknik Direktör Mehmet Akif Gürgen ve takımını ağırlayan Vali Demirtaş kendilerini tebrik ederek sevinçlerine ortak oldu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş; ‘’ Mardin’imizi Erkekler 1. Liginde temsil eden Yeni Kızıltepe Spor hakikaten grupta varlığını tamamen htiriyor ve lige renk katıyordu. Neredeyse iç sahadaki her maçını izlediğimde başarısını görüyordum.  Takımımız tarihi bir başarı elde etti. Bilindiği üzere futbol takımımız da Play Off potasında bulunuyor. Mardin’imiz bir turizm şehri, bir yandan da spor şehri olması için de çalışmalarımız sürüyor. Yeni Kızıltepe Spor takımımız bir üst lig olan AXA Sigorta Efeler Ligi’nde de başarılı olacaktır. Takımımızın bu başarısına Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve İçişleri Bakanımız Süleyman soylu da şahitlik ederek yanlarında oldular. Tekrardan sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İlimize hayırlı olsun’’ diye konuştu.

 

Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam da ‘’Sayın Valimizin desteğini her zaman yanımızda htik. Bizleri bir an olsun yalnız bırakmadı. Kendilerine teşekkür etmek üzere bugün bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Takımımız sadece Kızıltepe ilçemizi değil tüm Mardin’imizi temsil edecektir. Önümüzdeki sezon tüm voleybol severleri destek olmaları için bekliyoruz’’ dedi.

 

Takımın Teknik Direktörü Mehmet Akif Gürgen ise ‘’İlk geldiğimizde sıkıntılı bir süreç vardı. Özellikle Kaymakamımız ile beraber ilk gün oturup konuştuğumuzda o inancı gördüm. Tabi Play Off da psikolojisi yüksek ve zor bir yerdi. Bizler takım halinde inandık ve başardık. Sayın Valimize ve Kaymakamımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 13:53

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER