banner113

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Kızıltepe Kaymakamlığına ziyaretinde bulundu.

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Aziz AKGÜL Kızıltepe Kaymakamı Erkaya YIRIK ‘a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Kızıltepe Kaymakamlığına  ziyaretinde bulundu.

       Kızıltepe Mikro Kredi  Şubesini ve Şubeden kredi alan   üyeleri ziyaret etmek  için İlçemize gelen  Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti  Başkanı  22. Dönem Diyarbakır  Millet Vekili  Aziz AKGÜL ,  Alman Derman Col Kozm. Şirket Ortağı Julija CAJEVSKAJA  ve Diyarbakır Mikro Kredi Bölge Müdürü Mehmet AY   Kızıltepe Kaymakamlığı Mikro Kredi Şubesi Başkanı Canan ÖZÇELİK ve  beraberindekilerle   Kızıltepe Kaymakamı Erkaya YIRIK ‘ı makamında ziyaret ederek bugüne kadar  Kızıltepe Mikro Kredi Şubesine yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür  etti.

        Teminatsız ve kefaretsiz olarak sermayesi olmayan dar gelirli bayanlara  kredi vererek  kendi işlerini kurmalarını sağlanmak amacı ile kurulan Türkiye Grameen Mikrofinans Programı, 2003 yılında ilk olarak Diyarbakır’da başladı. Kurucusu Bangladeşli Muhammed Yunus, bu projesi nedeniyle 2006 yılında Nobel Barış Ödülü’ne layık görülmüştür.

       Türkiye İsrafı Önleme Vakfına bağlı olarak hizmet veren Mikro Kredi Şubesi Kızıltepe Kaymakamlığı 3. Katta  hizmet vermektedir.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2013, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER