banner113

Mardin Tema Vakfı 50 Başarı Öğrenciyi İzmit’e Kampa Götürüyor.

Kızıltepe Kaymakamlığı ile Mardin TEMA temsilciliği işbirliği ile Samimiyet projesinde yer alan başarılı 50 öğrenci İzmit Sarısu kampına götürülecek.

Mardin Tema Vakfı 50 Başarı Öğrenciyi İzmit’e Kampa Götürüyor.

Mardin TEMA il başkanı Kemal Aktürk Mardin Artuklu Üniversitesi genç tema başkanı Yasemin Ermiş ile beraber Kızıltepe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in yemek davetine katıldı. Çevre sorunları ve çözümlerinin de konuşulduğu yemekli toplantıda Martin TEMA vakfı Kızıltepe kaymakamlığı bünyesinde faaliyet yürüten ve yetim çocuklarının başta eğitim olmak üzere ihtiyaçları ile ilgilenen Samimiyet projesi kapsamı içinde yer alan 12-18 yaş Aralığındaki 25 kız 25 erkek 50 başarılı öğrenciyi Temmuz ayı içinde İzmit Sarısu kampına götürülecek. Kızıltepe Kaymakamlığı da kampa katılacak 50 öğrencinin Gidiş-Geliş uçak ve yol masraflarını karşılayacak.

 

Mardin TEMA il başkanı Kemal Aktürk davet ile ilgili olarak, Sayın kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’e daveti için teşekkür ederiz açıklamasında bulunurken Kaymakam Ermiş ise, “Ağaç dede olarak tanınan Mardin TEMA temsilcisi Kemal Aktürk bu sefer de samimiyet çocuklarımıza kamp desteği sağlamak için misafirimiz oldu.” Açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 15:45

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER