banner113

Kızıltepe’de Elektrik Kesintisi Duyurusu

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı bazı merkez ve kırsal mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Kızıltepe’de Elektrik Kesintisi Duyurusu


Mardin Valiliği, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Mardin il Müdürlüğü Sistem İşletme Yöneticiliği tarafınca Kızıltepe ilçesinde yapılacak elektrik kesintisi duyurusu yaptı.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) Mardin İl Müdürlüğünden verilen bilgiye göre yapılacak bakım onarım nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağı duyurulurdu. Yapılan duyuruda elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler şu şekilde açıklandı;

Duyuru-1

Kızıltepe-2 Trafo merkezi ile irtibatlı F6 Kızıltepe-I ve F7 Merkez fiderleri üzerinde bulunan trafolarda yüklenici firma tarafınca yapılacak olan bakım-onarım ve KÖK hücre enerjilendirme çalışmaları nedeniyle 10.04.2022 ve 17.04.2022 günleri 06:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akziyaret, Atatürk, Ersoylu, Ilıcak, Işıklar, Kahraman, Koçhisar, Selahattin Eyyubi, Tepebaşı, Turgut Özal, Yenimahalle ve üçevler Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

Duyuru-1

Dikmen-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F10 Dikmen, F1 Ulaşlı fiderleri ve 380 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F2 Başak, F15 Araköy, F16 Halkalı fiderleri üzerinde bulunan trafolarda KET ekipleri tarafınca bakım-onarım ve Karayolları Bakım Evi lokasyonunda yapılacak olan direk deplase çalışmaları nedeniyle söz konusu fiderlerde 11.04.2022 Pazartesi günü 08.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe ilçesinden; Akyazı, Akyüz, Akziyaret, Akça, Alemdar. Araköy, Arıtepe, Barış, Başak, Bektaş, Belli, Büyüktepe, Demirci, Dora, Dörtyol, Dikmen, Ersoylu, Gümüşdere. Günlüce, Hacıhasan, Hakverdi, Halkalı, Harmandüzü, Işıklar, Işıkören, Kahraman, Karakulak, Karakuyu, Katarlı, Sandıklı, Sarıca, Tuzluca, Timuçiftliği, Ulaşlı, Yaylım, Yeşilköy, Yolaldı, Yoncalı, Çakır, Çanaklı, Çitlibağ, Ülker, İkizler ve İnandı Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER