banner113

Mardin 1969 Spor: “Gümüşhane maçı öncesi yaşananlar bizi derinden üzmüştür”

Pazar günü Mardin’de oynanan Mardin 1969 Spor ile Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. Türkiye 3. Ligi futbol müsabakası öncesinde yaşanan olaylar ile ilgili olarak Mardin 1969 Spor kulübü bir açıklama yayımlayarak yaşananların üzüntü verici olduğunu belirtilerek maç öncesi yapılan tahrik edici paylaşım ve açıklamalara dikkat çekerek olayların üzüntü verici olduğu ifade edildi.

Mardin 1969 Spor: “Gümüşhane maçı öncesi yaşananlar bizi derinden üzmüştür”


Mardin 1969 Spor kulübünden yapılan açıklama şu şekilde;

Bugün sahamızda Gümüşhane Sportif Faaliyetler ile oynadığımız maç öncesi rakip takım otobüsüne yapılan saldırıyı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yönetim olarak saha içinde olsun ve saha dışında olsun şiddetin olmaması taraftarıyız.

Mardin 1969 Sporumuz ve rakibimiz  Gümüşhane Sportif Faaliyetler  için ligde kalma adına final niteliğinde olan, stresi yüksek maç öncesinde, daha önce şanlı formamızı giyen Mustafa Aydoğdu'nun yaptığı paylaşımlar ve maç öncesinde kulüp çalışanlarımıza tehditler savurması, sinkaflı cümleler sarf etmesi en az rakip otobüsüne saldırı kadar bizi derinden üzmüştür.

Ayrıca maç öncesinde hiç tasvip etmediğimiz olayı başka yönlere çeken Gümüşhane Sportif Faaliyetler kalecisi Cengiz Biçer'in Çanakkale'de bu vatan toprakları için şehit veren şehrimizi vatan hainliği 'bayrak düşmanı' ile itham etmesi bizi derinden üzmüştür. Cengiz Biçer'in haddine değildir takım otobüslerine yapılan saldırı üzerinden Mardin'in bayrak sevgisi, vatan sevgisini ağzına almak.

Sosyal medyadan gördüğümüz görüntülerin kulübümüz ile hiç bir ilgisi ve alakası olmamasına rağmen kulübümüzü, dinlerin ve dillerin, hoşgörünün şehri olan kadim Mardin'imizi 'terörle' itham edenler ile sonuna kadar mücadele edeceğimizi herkesin bilmesini ister, kamuoyuna bildiriyoruz.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER