banner113

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter'den Düzeltme Demeci

Öter, elektrik sıkıntısı nedeniyle basında çıkan haberlerde ki bazı demeçlerinin kendilerini bağlamadığını açıkladı.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter'den Düzeltme Demeci

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter,  Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ile ilgili inşaatı devam eden ve elektrik sıkıntısı nedeniyle basında çıkan haberlerde bazı esnafların yaptığı demeçlerinin kendilerini bağlamadığını söyledi.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, yaptığı yazılı bir açıklama ile bir esnafın “Belediye bizi AKP’li, Valilik ise bizi BDP’li görüyor” sözlerinin kendilerini ve derneklerini bağlamadığını belirtti.

Öter, basın mensuplarının yeni yapılmakta olan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ile ilgili Derneğimiz ve esnaf ile yaptığı röportajlarda yönetimde olmayan Mehmet Hadi Yılmaz’ın verdiği demecin derneği bağlamadığı ve kendi şahsi görüşü olduğunu kamuoyunu bilgilendirmek durumunda kaldıklarını ve bu açıklamayı o nedenle yaptıklarını bildirdi.

Öter, "Bilakis gerek elektrik sorunu gerek başka konulardaki ihtiyaç ve sıkıntılarımızda Mardin valiliği her zaman bizlere yardımcı olmuşlardır ve kapılarını açık tutmuşlardır. Yaşadığımız Elektrik sıkıntısının çözümü için Sayın Mardin valimiz TEDAŞ genel müdürlüğüne ve enerji Bakanlığına gerekli talep ve yazışmaları olmuştur. Sorunun çözüm muhatabı enerji bakanlığımızdır Mardin Valiliği değildir." ifadelerine yer verdi.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, Sorunun çözümü için Enerji bakanı ve muhatap yetkililer ile görüşmeler yapmak üzere Ankara’da bulunduklarını ve gerekli çalışmalarının devam ettiğini belirtip, kendilerine yardımcı olan kurumlara ise teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2012, 00:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER