Kızıltepe Umut Kervanı Ramazan yardımlarına başladı

Kızıltepe Umut Kervanı, Ramazan ayı nedeniyle fakir, muhtaç ve yetim ailelere gıda kolisi dağıtmaya başladı.

Kızıltepe Umut Kervanı Ramazan yardımlarına başladı
 Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki fakir, yetim ve muhtaçlara çeşitli yardımlarda bulunan Umut Kervanı, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif dolayısıyla gıda dağıtımına başladı.
Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Kızıltepe Umut Kervanı üyesi Şemsettin Alkan, muhtaç ailelere düzenli olarak gıda paketi verdiklerini aktardı.

Şemsettin Alkan

 

Alkan, sözlerine şöyle devam etti:

“Yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize gıda paketlerimizi dağıtıp elimizden geldiğince yardımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bununla beraber kırmızı et ve giyim yardımlarımız da oluyor. Tabi bizler yıl boyunca aralıksız yardımlarda bulunuyoruz. Bu konuda hayırseverlerden destek bekliyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan çalışmalarına da başladık. Bugün itibarıyla önceden tespit ettiğimiz ve bizde kayıtlı olan birinci derecede mağdur olan vatandaşların evlerine gıda kolilerimizi bırakmaya başladık. İnşallah bu yardımlarımız ramazan ayı boyunca devam edecek.  Bizler fakir ile zengin arasında köprü vazifesi görüyoruz. Yani hayırseverlerin bize getirdiği yardımları muhtaçlara ulaştırıyoruz. İlçemiz büyüktür ve yardıma muhtaç çok sayıda aile var. Bu yüzden bir kez daha hayırseverlere çağrıda bulunuyoruz: Gelin bu yardıma muhtaç ailelere, yetimlere ve öksüzlere yardım edelim.”

Alkan, son olarak, yardımlarının sadece ramazan ayında değil yıl boyunca devam edeceğini sözlerine ekledi. (İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 11:00

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER