banner113

Kızıltepe Kaymakamı Engellilerle İftarda Bir Araya Geldi

Kızıltepe ilçesinde kaymakamlık ve hayırseverlerin katkılarıyla engellilere iftar yemeği verildi

Kızıltepe Kaymakamı  Engellilerle İftarda Bir Araya Geldi
Program Kuranı kerim ve duaların okunmasıyla başladı. Bir düğün salonunda verilen iftar yemeğinde tayini çıkan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’e Halk Eğitimim Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir ve Kızıltepe Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Yılmaz tarafından plaket verildi. Kaymakam Ermiş ise 14 engelliye tekerlekli sandalye verdi.

Aralarında Suriye’deki savaştan kaçarak Kızıltepe gelen engelli Ahmet ebu hemde memleket isterim isimli şiiri okudu ve ardından def eşliğinde ilahiler okundu Hacivat ile Karagöz oyunu sergilendi.

Burada bir konuşma yapan Kızıltepe Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Yılmaz herkese katılımlarından dola teşekkür ederek ramazan ayının hayır ve bereket getirmesini diledi.

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise “ Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu günahların affı olan ayının ve inşallah günahların affı olan kısmına doğru ilerliyoruz. Artık engellilerle olan iftar programının geleneksel olduğunu düşünüyorum geçen sene de yapmıştık. Bu sene de yaptık bundan sonra da her ramazanda inşallah kaymakamlık tarafından gerçekleştirilir. Engelliler gününü beklemek sızın sürekli onlara destek olmaya çalıştık. Engelli basketbol takımına destek olduk. Hayalimizde bir engelli yaşam merkezi yapmak var bize kısmet olmasa bizden sonraki arkadaşlara inşallah nasip olur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tayinim Tokat’ın Zile ilçesine çıktı. hepiniz hakkınızı helal edin." dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 15:30

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER