banner113

Kızıltepe emniyetinden kan bağışına destek

Mardin´in Kızıltepe İlçesinde Emniyet Müdürlüğü personelleri Türk Kızılayı’nın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu.

Kızıltepe emniyetinden kan bağışına destek

Corona virüs salgını nedeniyle yaşanan sokağa çıkma kısıtlamaları ve gönüllü evde kalma nedeniyle kan bağışının düşmesi sonucu kan stoklarının azalması üzerine Türk Kızılayı Kan Alma Birimince kan stoklarının artırılması için yaptığı çağrı üzerine başlayan kan gönüllü kan bağışı kampanyaları çerçevesinde kan alımları Kızıltepe’de faaliyetlerini yürütüyor.

Türk Kızılayı’nın çağrısına çeşitli kurum ve STK desteklerinin ardından Kızıltepe ilçe emniyet müdürlüğü bu çağrıya duyarsız kalmadı. İlçe emniyet müdürlüğü sosyal tesislerinde Türk Kızılayı Mardin jan alma birimi tarafından kurulan standta emniyet teşkilatı bünyesinde görev yapan tüm birim polisleri, bekçi ve personeller tarafından kan bağışında bulunularak kan bağışına destek verdi.

Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünün başlattığı kan bağışına katılan polisler, insanın can ve mal güvenliğini korudukları gibi bu sefer de vatandaşlara hayat olmak için kanlarını verdiklerini ifade ederek herkesi bu kampanyaya destek olması çağrısında bulundular.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2020, 10:50

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER