Kazım Karabekir Caddesinde Asfalt Dökümüne Başlandı

Kızıltepe ilçesinde Tepebaşı Mahallesinden sonra Yeni Mahallede de asfaltlama çalışması başlatırdı.

Kazım Karabekir Caddesinde Asfalt Dökümüne Başlandı
 Kızıltepe İlçesinde yer altı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda çalışmalar sürüyor. Şanlıurfa Caddesi, Şahkulubey Caddesi ile Tepebaşı Mahallesinde eski hastane caddesine çıkan yollarda başlayan asfaltlama çalışmalarına Yeni mahallede eski maliye kavşağından İbrahim Özmen parkının önünden geçerek Şahkulubey Caddesine bağlayan Kazım Karabekir Caddesi ile PTT çarşı şubesi ile Halk eğitim merkezinin bulunduğu caddede asfalt çalışmasına başlandı. Asfaltlama çalışmalarına başlanan caddelerde başlatılan kaldırım çalışmalarına devam ediliyor.

 

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam, Asfalt çalışmalarının sürdüğü Yeni Mahalle PTT Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesinde asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledikten sonra vatandaş ve esnaflarımıza bir araya geldi. İbrahim Özmen Parkında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Çam, vatandaş ve esnafın yol çalışmaları ve ilçe sorunları hakkında talep ve önerilerini dinledi.

 

İlçe genelinde bir çok mahallede başlatılan yol yenileme ve onarma çalışmalarına ise bir çok mahalledeki cadde ve sokaklarda devam ediyor. Kaldırım ve parke taşı çalışmaları devam ederken Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam, çalışmaların sürdüğü mahalleleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleme ve denetimlerine ise devam ediyor. Çam gittiği mekanlarda mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 13:18

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER