banner113

Siber Zeka Bilgi Yarışması'nda Ulusal Derece

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin düzenlediği Siber Zeka Bilgi Yarışmasında Ortaokul kategorisinde Kızıltepe İstiklal Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Musab MEMİŞ, ilk 100'e girdi.

Siber Zeka Bilgi Yarışması'nda Ulusal Derece
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından düzenlenen Siber Zekâ Bilgi Yarışması ortaokul öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü. 25 Ekim’de başlayan yarışmaya 500 bini aşkın ortaokul öğrencisi katılım gösterdi. 27 Ekim’de sonlanan yarışmada Kızıltepe İstiklal Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Musab MEMİŞ, ilk 100'e girmeyi başardı. Aldığı derece üzerine Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 16.11.2020 Pazartesi günü Okul Müdürü Muhammed DAĞ, okul öğretmeni Vedat TAŞKIN, öğrenci velisi Rauf MEMİŞ ve öğrenci Musab MEMİŞ davet edildi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Şeyhmus SÜMER," Eğitim-öğretim süreci çok boyutludur. İçerisinde akademik çalışmaların yanında sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler de barındırır. Bütün bu çalışmalar eğitim sürecinin ayrılmaz birer parçasıdır. Tüm öğretmenlerimizin her öğrencinin içinde bir cevher olduğunu, bu cevheri bulup işlemenin öğretmenlerin yakın ilgisi ve rehberlik etmeleriyle mümkün olabileceğini sözlerine ekleyen SÜMER, başta değerli öğrencimiz Musab MEMİŞ olmak üzere bu başarıda emeği olan öğretmenlerimizi kutluyorum."dedi.

Okul Müdürü Muhammed DAĞ ise; okulumuzda görev yapan tüm öğretmenlerimizle birlikte daha iyisini yapmaya önem verdiklerini, Musab MEMİŞ sayesinde Mardin ismini listeye eklemiş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. 
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Şeyhmus SÜMER, öğrenciye, okul müdürüne, öğretmenine ve velisine hediyelerini tadim ettikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

Mardintime ailesi olarak sevgili öğrencimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER