banner113

Kaymakam Yüzer Trafik Uygulamasına Katıldı.

Kaymakam Yüzer Trafik Uygulama Noktasında Vatandaşların Bayramını Kutladı.

Kaymakam Yüzer Trafik Uygulamasına Katıldı.

Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, Ramazan Bayramı nedeniyle trafiğe çıkan araçların güven içinde sevdiklerine ulaşmaları amacıyla ilçenin çıkışlarında oluşturulan Trafik Uygulama Noktasını ziyaret ederek sürücülere yolda dikkatli gitmeleri konusunda uyarıp hayırlı yolculuklar ve bayramlar diledi. Yüzer ayrıca görev yapan trafik polislerininde bayramını tebrik edip kolaylıklar diledi.

 

İlçe Emniyet müdürü Emin Yıldırım ile birlikte Kızıltepe Viranşehir yolunda bulunan Trafik Uygulama Noktasını ziyaret eden ilçe Kaymakamı Mehmet Yüzer, İçişleri Bakanlığı'nın uyguladığı Karneyi Doldur Bisikleti kap Projesi hakkında sürücüleri bilgilendirip yolda kendileri ve sevdiklerinin can güvenliği için trafik kurallarına riayet ederek dikkatli araç kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Kaymakam Yüzer, konuyla ilgili açıklamasında, “Trafikte güvenliğin en önemli öncelik olduğu bilincinin verilmesi için Bakanlığımızca yürütülen proje kapsamında uygulama noktamızı ziyâret ettik, vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar ve bayramlar; arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik.” İfadelerine yer verdi.


İçişleri Bakanlığı'nın uyguladığı yarışma kapsamında yol kontrollerinde durdurulan araçlardaki öğrencilere sürücü seyahat karnesi dağıtıran proje kapsamında, Trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uymaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri konusunda farkındalık oluşturulması, çocuklara ise trafik bilinci ile kültürünün yerleştirilmesi ile bu konudaki eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunmak amacıyla Karneyi Doldur Bisikleti Kap Projesi kapsamında Trafik Uygulama Noktalarında yarışma ile ilgili bilgilendirmeler yapılıyor. 

Proje kapsamında polisler tarafından trafik kuralları hakkında bilgi verilerek Ramazan Bayramı süresince dağıtılan karneleri doldurup @TrafikEGM twitter adresinde paylaşarak yarışmaya katılmaları konusunda bilgi veriliyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2019, 15:42

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER