Belediye çalışmasına “DEDAŞ” engeli

Kızıltepe Belediyesi tüm kış zorluklarına rağmen mahallelerde devam ettirdiği kilitli parke taşı ve yol genişletme çalışmalarına DEDAŞ'ın direkleri engel oluyor.

Belediye çalışmasına “DEDAŞ” engeli
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde belediyenin hizmetleri kapsamında, tüm mahallelerde yapılan kilitli parke taşına DEDAŞ ve PTT direkleri engel oluyor. Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Haşim Baday, son bir yıllık süre zarfında 2 milyon metrekare kilitli parke taşını döşediklerini söyleyerek, cadde ve sokaklarımızı daha kullanışlı hale getirmek için yol genişletme çalışmaları sonucu bazı ara yolların genişliğinin 20 metreyi geçtiğini söyledi. Baday, yapılan kilitli parke taşı döşemeleri ve yol genişletme çalışmaları sonucu DEDAŞ ve PTT direklerinin yolun ortasında kaldığını ve bunu defalarca ilgili müdürlüklere resmi yazı ile iletmelerine rağmen hala bir girişimin yapılmadığını söyledi. Baday, halkın bu direklerden dolayı mağdur olduğunu belirterek, direklerin hem trafik akışı hem görüntü açısından hem de yurttaşların hayatını olumsuz etkilediğini ifade etti. 


Baday, yetkililerden derhal çözüm beklediklerini aktararak, bu sürecin uzamasının BDP belediyeleri ile ilgili bir uygulama olarak düşüneceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2012, 18:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
yenimahalle sakini
yenimahalle sakini - 11 yıl Önce

sayın başkan, yeni mahallenin maliye arkasındae kalan sokaklarıda mı dedaş ve ptt engeline takılıyor.şehrin en merkezi konumundaki bu sokakların halini gördünüzmü?görmediyseniz ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

SIRADAKİ HABER