banner113

Baday, STK ve mahalle muhtarlarını ziyaret etti

Kızıltepe Belediye Başkanvekili Haşim Baday, Kent Konseyi Kızıltepe Genel Sekreteri Aslan Başboğa, Kızıltepe Belediyesi Meclis Üyesi Necat Çoşkun ve beraberindeki heyet, hem görüş alış verişinde bulunmak hem de sorunları tespit etmek amacıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini ve mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Baday, STK ve mahalle muhtarlarını ziyaret etti

Baday, konuşmasında hem STK ile mahalle muhtarlarının hem de Kızıltepe Belediyesi'nin yaptığı çalışmaların bir birleriyle paralel çalışmalar olduğunu belirterek, her iki kurumunda insanı mutlu etmeyi hedefleyen çalışmalar yaptığını bildirdi. Yaptıkları çalışmalarla Kızıltepe’ye hizmet etmeye gayret ettiklerini bildiren Baday, "Gücümüzü birleştirerek Kızıltepe’ye hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Baday’ı ve beraberindeki heyeti aralarında görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen STK başkanları ve mahalle muhtarları, Kızıltepe halkına hizmet etmek için her zaman Kızıltepe Belediyesi ile çalışacaklarının sözünü verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2012, 00:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kerim Tanırgan
Kerim Tanırgan - 12 yıl Önce

sayın haşim bey sayın aslan başboğa tüm stk ve tüm halkı ziyaret edip destek için söylüyorsunuz resimleri kontrol ettim ziyaret ettiğiniz kuruluşalr hepsi ticaretle uğraşan kişilerdi oysa kızıltepede 60 dernek ve kuruluş var ayrıca diğer sendikalar var bunlari ni̇ye zi̇yaret ettmediniz.
ilaki ticaret rant kişilermi olacak

sizleri tarafsızlığa davet edi̇yoruz siz tüm kızıltepenin belediye başkanısınız ayrım yapmayınız saygılar

Cemal Emen
Cemal Emen - 12 yıl Önce

evet ilçemizde kimin hangi tarafta olduğunu kimin ortada olup rahat yaşadığını ticaret,ünvan ve hayatını yaşadığını görüyoruz. işte miting geldi ve belediye başkanı parti kent konseyi odaları dernekleri gezdi basına poz verdi ama
hiç birisi kalkıp cesaret gösterip biz bu mitingi destekliyoruz basın açıklaması yapmadılar
saygilarımla

mustafa çaktı
mustafa çaktı - 12 yıl Önce

elbette icraatı iş yapanı ziyaret edecekler boş konuşup kendi üyeleri bile doğru dürüst olmayan laftan başka memlekete tek çivi çakmamış medyatikleri ziyaret edecek deyiller herhalde. kızıltepede dernek sayısı 60 deyil 80 üzerindedir. içlerinde iş yapan insanlara ekmek kapısı açan sadece 3 tane var geri kalan medyatik ve para koparanlardır. selam çalışan iş yapan herkese boş boş konuşanlarada allah akıl versinn

SIRADAKİ HABER