banner113

Babalar Gününün En Acı Haberi 7 Ölü

Dara yolunda bugün saat:17.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcı İsmail Demir’in Üniversite öğrencisi oğlu Yılmaz Demir hayatını kaybederken, diğer oğlu Ulaş Demir ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Babalar Gününün En Acı Haberi 7 Ölü
Bugün saat:17.00 sularında Dara antik kenti yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.   63 UC 880 Şanlıurfa Plakalı araç ile 47 KY 345 Kızıltepe Plakalı araçlar Dara köyü yakınlarında çarpıştı.

Kazada, Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcı  İsmail Demir’in Üniversite öğrencisi oğlu Yılmaz Demir hayatını kaybederken, diğer oğlu Ulaş Demir ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Feci kazada Muhittin Yalçın, Gürkün Yalçın, Zelifer Yalçın, Muhsin Yalçın, Yılmaz Demir ve Erhan sönmez (Nusaybin Devlet hastanesinde vefat etti) ile adı konulmamış bir bebek toplam 7 kişi hayatını kaybetti.
 
Otomobillerde bulunan Aylin Karahan, Hayrettin Karatay, Hasan Emre Çalık, Vedat Ekin, Ulaş Demir ile 1 bebek yaralandı.

Yaralılar, Mardin, Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerindeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2012, 22:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
mamoste
mamoste - 12 yıl Önce

değerli hocam başınız sağ olsun, mekânı cennet olsun. yaralı ulaş kardeşimiz içinde allahtan acil şifalar diliyorum. acı ve üzüntümüz büyüktür. size ve ailenize allahtan sabır diliyorum.

m.s.k
m.s.k - 12 yıl Önce

vefat edenlerin yakınlarına allahtan sabır diliyorum.yaralılara da acil şifalar diliyorum.

SIRADAKİ HABER