banner113

Ak Parti Kızıltepe Kadın Kolları Anneler Günü Programı Düzenledi

Programa Ak Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu,Ak Parti Mardin Milletvekili adayları, Gönül Bekin Şahkulubey, İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Olgaç Öztekin, İlçe başkanları , İlçe Kadın Kolları Başkanları ve çok sayıda misafir katıldı.

Ak Parti Kızıltepe Kadın Kolları Anneler Günü Programı Düzenledi

Programda yılın annesi seçilen Sadiye yılmaz’a yılın annesi ödülü takdim edildi.İlahi dinletisi  ve Şevkat korusundan sonra Suriyeli vatandaşların  özel günle ilgili performansları izlenildi.

 

Ak Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Canan Dere Özçelik yaptığı konuşmasında;

“Ak Parti Kızıltepe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Anneler günü programımıza hoş geldiniz, hun bi xer hatin,ser sera ser çava hatin, ehlen ve sehlen.

 

Sizi Hz. Havva’nın, Meryem Anamızın, Amine annemizin ve Ayşe Validemizin anne şefkatiyle selamlıyorum…

 

Bugün anneler günü, bugün hayatın en anlamlı günü. Bu anlamlı günde siz değerli annelerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Benim annem şimdi burada değil ama biliyorum ki siz bana bu eksikliği hissettirmiyorsunuz. Hepinizi evladınızın şefkatiyle selamlıyor ve ellerinizden öpüyorum.

 

Kadına bahşedilip de erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında Annelik gelmektedir. Ana olabilmek ve bu meziyetle donatılmak ne kadar güzel bir duygudur.

 

Anne baş tacıdır. Anne merhamet,şefkat, sevgi ve gözyaşını dindirendir. Anne yol gösteren, yetiştiren, kucaklayandır. Anne hayatın anlamıdır.

 

Analarımız ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış Aile yapısı ile mümkündür.  

Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerin, aşkın, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasıdır.  “Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim daha iyi bir hayat yaşamamız için adayan  annelerimizin hakkı asla ödenemez” dedi.

Ak partimiz kadına yani anneye büyük değer vermektedir. Aile ve sosyal politikalar bakanlığının olması, kadın sığınma evlerinin oluşturulması, dul kadınlarımıza maaş bağlanması,Annelerin süt izni ve doğum izni konusunda yapılan çalışmalar anneye ne kadar değer verildiğinin göstergesidir.

Bütün annelere sahip çıkacağımıza  söz vererek hepinizin anneler gününü yürekten kutluyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 15:05

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER