banner113

Genç Müsiad’tan Ömerli Meslek Yüksek Okuluna İş Birliği Ziyareti

Genç MÜSİAD yönetim kurulu, Ömerli ilçesinde yeni faaliyete giren Ömerli Meslek yüksek okulu ve idare amirliği görevine yeni atanan Doc. Dr. Tahir ATEŞ’i Ömerli eski belediye başkanı Yılmaz ALTUNDAĞ’ın da katılımıyla makamında ziyaret etti.

Genç Müsiad’tan Ömerli Meslek Yüksek Okuluna İş Birliği Ziyareti

Başkan ÖNDEŞ; Ömerli MYO Müdürü Tahir ATEŞ’e yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken daha önce Mardin MYO ‘da verdiği hizmetleri takdirle izlediklerini ve bu başarılarını Ömerli MYO’ nada taşıyacağını temenni ettiklerini söyledi. Yeni kurulan bir Yüksek okul olması hasebiyle imkanları dahilindeki bütün destekleri vermeye hazır olduklarını dile getiren ÖNDEŞ, açılması planlanan bölümlerin bölgemizin dokusuna uygun istihdam getirebilecek bölümler olması gerektiğini dile getirdi.

                Ömerli MYO Müdürü Doc. Dr. Tahir ATEŞ bu nazik ziyaretten ötürü teşekkür ederken; Ömerli ilçesini öylesine tercih etmediklerini eğitimin ve yatırımların yeni gözdesinin Ömerli olacağını ve kendilerinin de bu yönde bütün gayretlerini sarf edeceğini dile getirdi. Dışarıdan gelen bütün dayanışma ve destek tekliflerine açık oldukların kaydeden ATEŞ; memlekete daha önce hayalden öteye gidemeyen faydalı bölümleri açmayı planladıklarını fakat sürprizi kaçmasın diye dile getirmeyeceklerini söyledi. Yapacak çok işleri olduğunu belirten ATEŞ kurucu yönetim olmanın zorluklarını biliyoruz fakat ilerde buradan gittiğimizde Ömerli eğitimi ve kalkınması için iz bırakacaklarını ve hayırla anılacaklarını dile getirdi.

GençMÜSİAD Ziyareti esnasında oluşan dost meclisine katılan, Ömerli eski belediye başkanı Mimar Yılmaz ALTUNDAĞ “ilçemize hizmet edecek olan bu binanın yapılması için çok çaba gösterdiklerini ve Allahın izniyle bu kurumu Ömerliye kazandırdıklarını dile getiren ALTUNDAĞ; Böyle güzide bir kurumun başına Tahir Hocamız gibi bir hocanın atanması bizleri çok mutlu etti” dedi. Meslek Yüksek okulumuzda henüz bir bölümün faaliyet gösterdiğini dile getiren ALTUNDAĞ bu bölümlerin çeşitlerini ve sayılarını arttırılması hususunda yapılması gereken bütün başvuruları yapacaklarını çalınmadık kapı bırakmayacaklarını dile getirirken; Ömerli Meslek Yüksek okulunun ilçeye hayırlı olması dileklerini dile getirerek konuşmasına son verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 14:50

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER