banner113

Ticari Araç Sürücülerine yönelik “Trafik Güvenliği Semineri” düzenlendi

Mardin Emniyet Müdürlüğü, güvenli bir trafik ortamı oluşturulması amacıyla Ticari Araç Sürücülerine yönelik “Trafik Güvenliği Semineri” düzenledi.

Ticari Araç Sürücülerine yönelik “Trafik Güvenliği Semineri” düzenlendi

Mardin Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından kentte ulaşım sektöründe faaliyet gösteren ticari araç şoförlerinin trafik güvenliği konusunda bilgi ve farkındalıklarının artırılması, güvenli bir trafik ortamı oluşturulması amacıyla 23-26 Ocak 2024 tarihleri arasında Artuklu Üniversitesi AKM Konferans Salonunda Ticari Araç Sürücülerine yönelik “Trafik Güvenliği Semineri” düzenledi.

“Trafik Güvenliği Semineri” ne kentte ulaşım sektöründe hizmet veren minibüs, taksi, servis ve otobüs şoförleri olmak üzere toplam 408 kişiyi katıldı. Katılımcılara; trafikte meydana gelen kazaların nedenleri, hızın etkileri, emniyet kemeri kullanmanın önemi, seyir halinde telefonla görüşme yapmanın sakıncaları ve diğer trafik kuralları ile halkla ilişkiler ve iletişim konularında eğitim verildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü, kapsamının daha da genişletilmesi planlanan “Trafik Eğitimleri” ile ilimizde trafik kurallarına uyumun en üst seviyeye çıkarılması ve üst düzey trafik kültürünün oluşturulmasının hedeflendiğini açıkladı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER