banner113

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski futbolcu Metincan toprağa verildi

Eski takım arkadaşları ile dün top oynadığı sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kızıltepe Barış spor, Kızıltepe spor ve Mardin spor’un eski futbolcularından Metin Can Yücesoy dualar eşliğinde toprağa verildi.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski futbolcu Metincan toprağa verildi

Pazar günü Kızıltepe şehir stadında eski futbolcu arkadaşları ile oynadığı çift kale maçında geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında hayatını kaybeden Metin Can Yücesoy eski futbolcu arkadaşları, arkadaşları, ailesi ve sevenlerinin katıldığı cenaze törenini ardından Mardin’de toprağa verildi.

Kızıltepe’nin ilk Amatör takımlarından biri olan Kızıltepe Barış spor’da futbola başlayan ve daha sonra Kızıltepe spor ile Mardin spor’da oynayan dönemim başarılı futbolcularından Metin Can Yücesoy dün Kızıltepe şehir stadında arkadaşları ile oynadığı çift kale maç, çok sevdiği Kızıltepe spor ile ilk maçına çıktığı Kızıltepe sahasında son maçı oldu. Yücesoy sahada geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında hayatını kaybetmişti.

 

Oynadığı dönemde başarılı futbolcuların başında gelen ve çevresin efendiliği ve arkadaş canlısı olarak tanınan, mütevazi bir hayatı olan Metin Can Yücesoy’un ani ölümü tüm Mardin’de bölgede onu tanıyan futbol camiası, ailesi ve sevenlerini yasa boğarken, Yücesoy’un cenazesi bugün Artukluu ilçesinde Şakir Nuhoğlu camiinde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Salih mezarlığı Yücesoy aile mezarlığında defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı.

 

Cami’de Kılınan cenaze namazı ve mezarlıktaki definde Merhum Metin Can Yücesoy’u yalnız bırakmayan futbol ve spor camiası, arkadaşları, sevenleri ve ailesinin büyük bir üzüntü içinde olduğu görüldü.

Merhum’un abisi Sıraç Yücesoy kardeşinin ani ölümünde kendileri yalnız bırakmayan herkese kendisi ve ailesi adına teşekkür ederek, taziyelerinin Artuklu ilçesi Şakir Nuhoğlu camisi taziye evinde olduğunu belirtti.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER