banner113

FEM Dershaneleri bayanlara özel 3. Şubesi ile faaliyete giriyor.

Mardinin Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren FEM Dershaneleri bayanlara özel 3. Şubesi ile faaliyete giriyor.

FEM Dershaneleri bayanlara özel 3. Şubesi ile faaliyete giriyor.
Dershanenin 1993 yılında kurulduğu Genç Genç Aykut İşhanı’ndaki binasında faaliyet gösterecek olan bayan şubesi ile daha kaliteli eğitim verilmesi amaçlanıyor.

Eğitim alanındaki kalitesi ile yıllardan buyan öğrencilerin tercih listesinin başında bulunan dershane FEM ve Anafen Şubesinden sonra bayanlara özel FEM 3. Şubesi ile faaliyet gösterecek.

Gazetecilerle bir araya gelen dershane müdürü Ersin Baz, faaliyetleri hakkında bilgi verdi. FEM olarak eğitim alanında yenlikleri başlattıklarını aktaran Baz, yeni açacakları bayan şubesi ile eğitim kalitesini artırmayı hedeflediklerini kaydetti.  Eğitim açısından bayanların kendilerini daha rahat his edebilecekleri ve kendilerine özel sosyal ortamları olan bir dershane kurduklarını kaydeden Baz:” FEM olarak daha önce büyükşehirlerde uygulanan bu sistemi Kızıltepe’de kurduk. Kızlarımızın eğitimini çok önemsiyoruz. Bayanlara özel şube ile kız çocuklarımızın eğitim alanındaki başarılarının artacağı kanaatindeyiz. Amacımız öğrencilerin verimliliğini artırmak.” ifadelerini kullandı.

 

  


Mehmet DOĞAN|Kızıltepe/Mardin                                                                       

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2013, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER