banner113

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Mardin’in Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Derik Kaymakamı ve  Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas'ın  Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas'ın , 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajında;"Cumhuriyet, tarihimizin en büyük demokrasi, bağımsızlık ve uygarlık projesidir. 29 Ekim en büyük değerimizden biri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu gündür. Bağımsızlığından hiçbir zaman ödün vermeyen milletimiz, Milli Mücadele Döneminde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bir araya gelmiş ve Kurtuluş Savaşı’nda büyük bir kahramanlık örneği göstermiştir. Savaş sonrasında da bağımsızlık, demokrasinin vazgeçilmez olduğunu Cumhuriyeti ilan ederek tüm dünyaya göstermiştir. Bugün yurdumuzda huzur ve mutluluk içerisinde yaşayabiliyorsak bunu Cumhuriyet’e borçluyuz. bu büyük zaferi, Ülkemizi ve Cumhuriyetimizi hep beraber korumalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle anıyorum. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun"denildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 09:26

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER