banner113

Voleybol Gençler Türkiye Finali Sona Erdi

Mardin , Kızıltepe ve Artuklu İlçelerinde düzenlenen Okullar Arası Gençler Voleybol Türkiye finali sona erdi.

Voleybol Gençler Türkiye Finali Sona Erdi
Şampiyonaya katılan 8’i kız 8’i erkek 16 takım, yaklaşık 256 sporcu, Antrenör ve okul idarecilerini Mardin de ağırlandı.


Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen 8 erkek ve 8 kız takımı Mardin'in Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde Atatürk spor salonlarında karşı karşıya geldi. Düzenlenen müsabakalar sonucu; kızlarda birinci Bursa Nilüfer Özel Bahçeşehir Koleji, ikinci İzmir Özel Gelişim Koleji, üçüncü Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi oldu. Erkeklerde ise birinciliği İzmir Özel Yamanlar Bedri Şaşal Lisesi, ikinciliği İstanbul Büyükçekmece Özel Cihangir Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Bursa Osmangazi Ali Osman Sönmez Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi aldı. Dereceye giren okullar kupa ve madalyalarını Mardin Vali vekili  Ali İkram TUNA, İl Müdürü Mustafa KUZU ve Spor Şube Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN’ in elinden aldılar.


Vali vekili  Ali İKRAM Tuna “ Bu tür etkinliklerin hem ilimiz adına hem de sporcuların adına çok faydalı olduğunu söyledi. Tuna, Türkiye'nin farklı illerinden gelen gençlerin hem yarışacağını hem de Mardin’imizin tarihi ve kültürel değerleriyle tanıştıklarını dile getirdi ve tüm sporculara başarılarının devamını diledi. “


İl Müdürü Mustafa KUZU “Gençler kategorisinde Türkiye’nin en iyi sporcularının kıyasıya yarışlarını izledik. Şampiyonanın İlimizde düzenlemesi bizi son derece memnun etti. Müsabakalara katılan sporcuların geleceğin Milli Takımlarında yer almalarını umut ediyorum ve tüm Sporculara başarılar diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 00:26

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER