banner113

Masa Tenisçilerimiz Sezona Kupayla Başladı

Masa Tenisi Federasyonu Faaliyeti programı gereğince Adana İlinde yapılan Türkiye Masa Tenisi Genç Bayanlar ve Erkekler Grup yarışmalarında İlimiz Margenç Masa Tenisi Erkek ve Bayan Takımları büyük bir başarı elde etti.

Masa Tenisçilerimiz Sezona Kupayla Başladı
25 Erkek ve 19 Bayan takımının yarıştığı müsabakalarda Erkeklerde ilk 5, Bayanlarda ilk 7 nin Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandığı yarışmalarda Margenç Erkek takımımız birçok güçlü takımları yenerek ve Yarı Finalde ev sahibi Adana’yı yenip 3.cü olarak büyük bir başarıya imza attı. Margenç Bayan Masa Tenisçilerimizde 6.cı Olarak Türkiye Finallerine Adını yazdırdı.

   Masa Tenisi Antrenörümüz İzzettin ATASEVER; Margenç Masa Tenisi Takımı olarak Türkiyede İleri bir seviyeye geldiklerini katıldığımız her turnuvada kupa ile döndüklerinizi en son Adana’da yapılan Grup müsabakalarında hem Erkek hem Bayan Takımlarımız Dereceye girerek Türkiye Finallerine Katılacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere her türlü desteği sağlayan ve her anlamda yanımızda olan İl Müdürümüz Sn. Mustafa KUZU ya Masa Tenisi Camiası olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa KUZU Yaptığı açıklamada; Masa Tenisi olarak Türkiye’de söz sahibi olduklarını, Margenç Erkek Takımız Türkiye 1. Liginde Bayan Takımımız Türkiye 2. Liginde mücadele ettiklerini , Eylül ayında GAP Şampiyonu olduklarını ve son olarak da Adana da Gençler kategorisinde Erkek ve Bayan Takımlarımız dereceye girerek Türkiye Finallerine gitmeyi hak kazandıklarını buda bizim açımızda önemli olduğunu, Hedefimizin gelecek seneye kadar Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonu olmak olduğunu söyledi. Bu Başarıları yapan Antrenör ve Sporcularımız gönülden kutladığını desteklerimizin devam edeceğini, arzulanan başarıların yakalanması için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz, dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 12:45

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER