banner113

Mardin'de Voleybol Gençler Müsabakaları Sona Erdi.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyetleri Voleybol Gençler B Yarı Final müsabakaları bugün oynanan final maçları ile sona erdi.

Mardin'de  Voleybol Gençler Müsabakaları Sona Erdi.
Mardin'de düzenlenen müsabakada Malatya, Muş, Gaziantep, Batman, Erzincan, Erzurum, Adana, Kayseri, Elazığ, Mersin, Kahramanmaraş ve Bursa İllerinden gelen takımlar finale kalmak için kıyasa mücadele etti. Bugün oynanan müsabakalar sonucunda Kızlarda A Grup birincisi Mersin Tarsus Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi oldu. B Grubunda ise birinciliği Elazığ Karakaya Spor Lisesi aldı. Erklerde ise A Grubu birincisi Malatya Spor Lisesi olurken B Grubu birincisi Erzurum Spor Lisesi oldu.  Birinci olan takımlar Voleybol Gençler Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı. Derece giren takımlar ödüllerini İl Müdürü Mustafa KUZU ve Şube Müdürlerinin elinden aldılar.


İl Müdürü Mustafa KUZU “ Sporun insanlar arasında birlik ve bütünlük sağlama ve sağlığa olan katkıları nedeniyle hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İlimizde yapılan gençler grup müsabakaları sorunsuz bir şekilde tamamlandı. 23-28 Şubat tarihleri arasında Türkiye Finali tekrar İlimizde düzenlenecektir. Mardin ve Kızıltepe’de düzenlenecek olan müsabakalara tüm Voleybol severler davetlidir. Dereceye giren sporcuları tebrik edip başarılarının devamını diliyorum. dedi

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 11:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER