banner113

Mardin Masa Tenisinde Yine Derece Yine Kupa

15-17 Mart 2014 tarihleri arasında İlimizde yapılan Okullar arası Türkiye Masa Tenisi grup müsabakalarında Mardin Masa Tenisi 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Mardin Masa Tenisinde Yine Derece Yine Kupa
Masa Tenisi Antrenörümüz İzzettin ATASEVER; Türkiye grup müsabakalarının İlimizde yapılmasından dolayı çok mutlu olduklarını bunun yanında seyircimizin önünde ilk 3 e girerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanarak büyük bir başarı yakaladıklarını, bu sene bütün kategorilerde başarı yakaladıklarını, her katıldığımız müsabakalarda kupa aldıklarını, Mardin olarak Masa Tenisinde ileri bir seviyeye gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü V. Hadi ÇOMAKTEKİN’in İlimize gelen 32 Masa Tenisi takımını en iyi şekilde ağırladıklarını, çok çekişmeli ve seyir zevki yüksek müsabakalar seyrettiklerini bunun yanında İlimizi temsilen Sakarya Aycan Çaltekin okulumuzun dereceye girerek bizleri mutlu etti, Nisan ayında Mardin Tarihinde ilk defa Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacaklarını şimdiden hazırlıklarımıza son sürat devam etmekteyiz. Bu başarıdan dolayı Antrenörümüzü ve sporcularımızı gönülden kutluyorum, ümit ederiz ki Nisan ayında İlimizde Yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında da aynı başarıyı yakalarız.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 09:42

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER