TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN' A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri bazı temaslarda bulunmak amacıyla gittiği Ankara’da TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde Mardin’e gelip bizleri onurlandırdığı için teşekkürlerini sundu.

TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN' A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, TBMM İdari Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı ve 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile bir araya gelerek Mardin’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ziyaretinde bulundular. 
TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman’ın Kadim Şehrimiz Mardin’e yapmış olduğu ziyaretin her anlamda memnuniyet verici olduğunu dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Ülke olarak üzerimizde büyük emeği olan TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman’ı kendi makamında ziyaret ederek, tekrar Mardin ile ilgili yapmış olduğu güzel ifadelere şahit olduk. Özellikle Mardin'in eskimeyen tarihinin çok değerli olduğunu, dillerin ve dinlerin bir arada kardeşçe yaşadığı tek yer olan Mardin'in herkese örnek teşkil ettiğini belirttiler".

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 12:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER