banner113

HDP Mardin Adayı Güneyli Yurttaşlarla Bir Araya Geldi

7 Haziran seçimlerine ilişkin HDP Mardin Milletvekili adayı Enise Güneyli, Kızıltepe ileçesinde esnaf ve yurttaşları ziyaret etti.

HDP Mardin Adayı Güneyli Yurttaşlarla Bir Araya Geldi

Seçim çalışmalarının hızla devam ettiği Mardin’de HDP adayları esnaf ve yurttaş ziyaretlerini sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında HDP Mardin Milletvekili adayı Enise Güneyli, Kızıltepe ilçesinde Mova Park Alış Veriş merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında Güneyli’ye, DBP, HDP Mardin il ve Kızıltepe ilçe örgütleri, KJA, Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Leyla Salman ve çok sayıda kişi eşlik etti. Ziyaretlerde esnaflarla oturuop sohbet eden Güneyli, seçime ilişkin konuşmalar yaptı.

 

Güneyli ve beraberindekiler daha sonra Kızıltepe Sanayi Mahallesini ziyaret ederek yurttaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyareti sırasında Kızıltepe Şehit Ali Temel Kültür Merkezi  arbane grubu Güneyli’ye eşlik ederek arbaneler eşliğinde mahalleyi gezdi. Dışarda bulunan yurttaşlaral sohbet eden Güneyli, kimi zaman arbaneler eşliğinde halay çekenlerle beraber halaya durdu.

 

Güneyli, ziyaretlerde 7 Haziran’a ilişkin yaptığı konuşmalarda tüm halkların demokrasi mücadelesi için bunun çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 00:59

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER