Eri;”Ülkemizin Bekası İçin Kaybedecek Bir Dakikamız Bile Yoktur”

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Zaman faktörü gözetmeden tüm teşkilatlarımızla beraber 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine hazırlanıyoruz”.

 Eri;”Ülkemizin Bekası İçin Kaybedecek Bir Dakikamız Bile Yoktur”

Yapmış olduğu çalışmalarla herkesin gönlünde taht kuran AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, Kızıltepe İlçesi’nde iftar sonrası gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretlerinde çeşitli açıklamalarda bulundu, “Ülkemizin bekası ve bölgemizin daha da kalkınması adına kaybedecek bir dakikamız bile yoktur. Artık bir an önce eski sistemin sıkıntılarından kurtulmamız gerekir. O nedenle AK Parti Mardin Teşkilatı olarak tüm varlığımızı ortaya koyarak hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu ülkede kararların artık daha güçlü ve hızlı bir şekilde alınabilmesi için 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemi çok büyüktür. AK Parti olarak bizler farklı hiçbir faktörü düşünmeden yapacağımız iki unsur, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirmek, hem de AK Parti’yi açık ara tek başına iktidara taşımak olacaktır”.

İl Başkanı Eri, “Özellikle huzurun daha da hakim olduğu bölgemizin bu olumlu havasının kaybolmaması için 24 Haziran’da halkımız tarafını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana, AK Parti’den yana kullanacaktır. Bunu yaptığımız alan ziyaretlerinin tümünde görebiliyoruz. Durmadan çalışan, üreten ve tarfını sürekli halktan yana kullanan bir AK Parti’nin ülkemize daha nice yıllar hizmet etmesi kaçınılmaz olacakatır”.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 14:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER