MTDF Olağanüstü Kongereye Gitti.

Merkezi Mardin’de bulunan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF. Olağanüstü genel kurul toplantısını yaptı.

MTDF   Olağanüstü Kongereye Gitti.

65 Dernek bileşeni bulunan Mardin toplumsal dayanışma federasyonu MTDF. Tek listeyle gittiği seçime oylamaya katılan delegelerin tamamının oyunu alan İbrahim Aydın yeniden genel başkanlığa seçildi.

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu kurucu genel başkanı ve onursal başkan Mehmet Şerif Öter Kongrenin açılış konuşmasında  “ Sevgi bağlarıyla güçlü ve gönüllük temelinde kurulan federasyonumuz tek liste ve gönül birliğiyle gittiği bu kongrede bir kez daha güçlü ve sarsılmaz  birlik,beraberlik ve dayanışmasını tescillemiş oldu.  2011 Yılında kar amacı gütmeden tek amacı memleketimizin Demokrasisine,birlik,beraberliğine,sosyal,ekonomik ve her alanda kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunmak amacıyla amacıyla arkadaşlarımızla birlikte kurduğumuz Kızıltepe STK.Platformunun devamı olan sivil toplum alanındaki ağımızı genişletip, 2014 yılında Mardin toplumsal dayanışma federasyonumuzu kurarken sloganımız hepimiz birimiz, birimiz hepimiz, hiçbir yerde değiliz ama gerektiğinde halkımız için her yerde olacağız demiştik. Allah’a şükürler olsun geldiğimiz noktada Ülkemizde yaşanan bunca olumsuzluklara rağmen  siyasi tarafsızlığını ve saygınlığını koruyan nadir sivil toplum örgütlerden biri olarak  ilkelerimizden taviz vermedik.

Öter Federasyonumuz geçen süreçteki tecrübe ve bileşenlerimizin dayanışmasıyla bundan sonrada ortak değerimiz ülkemizin birliği,beraberliği temelinde farklı görüşte olan tüm kesimlerle kardeşlik ve sevgi köprüleri kurmayı ve geliştirmeyi başaracağına inanıyor ve İbrahim Aydın Kardeşimin başkanlığında yeni yönetimin Mardinimize ve Ülkemize  hayırlı olmasını temenni ediyorum. “Dedi.

 

MTDF.Başkanlığına  yeniden seçilen İbrahim Aydın yaptığı konuşmada  “Federasyonumuzun en yetkili organı olan delegelerimizin tümü tek liste ile şahsıma ve yönetime yeniden görev vermiş ve güven duymuşlardır. Bu güvene layık olabilmek için bundan sonra arkadaşlarımızla daha çok  çalışacağız. “Dedi.

 

Yeni Yönetim Şu isimlerden oluştu.

1.      İbrahim Aydın Genel Başkan

2.      Cebrail Dinler Genel Başkan Yardımcısı

3.      Menduh Kavan Teşkilat başkanı

4.      Gönül Gümgüm aile ve kadın kolları başkanı

5.      Yusuf Beğtaş  Federasyon Danışmanı

6.      Ahmet Yıldırım  Gençlik kolları başkanı

7.      Zeyni Yalçın Yönetim kurulu üyesi

8.      Mehmet Sadık Erdoğan Yönetim kurulu üyesi

9.      Lokman Kılınç  Yönetim Kurulu üyesi

10.  İdris Demir Yönetim kurulu üyesi

11.  Mehmet Ali Kakız Yönetim Kurulu üyesi

12.  Mustafa Omuk yönetim kurulu üyesi

13.  Fethullah Karaca yönetim kurulu üyesi

14.  Abidin Aslan Yönetim kurulu üyesi

15.  Tacettin Yertüm yönetim kurulu üyesi

16.  Nihat Ercan yönetim kurulu üyesi

17.  Mehmet Koçhan yönetim kurulu üyesi

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 22:12

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER