banner113

Kızıltepe Gençlik Merkezi Fidan Dikme Etkinliği Gerçekleştirdiler

Mardin'in Kızıltepe ilçesi gençlik merkezi bahçesinde ev hanımları, kız Kur'an kursu öğrencileri ile küçük çocuklardan oluşan 3 nesil beraber fidan dikti.

Kızıltepe Gençlik Merkezi Fidan Dikme Etkinliği Gerçekleştirdiler

Mardin Kızıltepe Gençlik Merkezi tarafından gençlerin katılımı ile Gençlik Merkezi bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikte İl Müdürü Mustafa KUZU, Gençlik Merkezi Personeli ve üyelerimizle birlikte 400 adet gül ve çam fidanı dikildi. Diktikleri fidanları sahiplenen gençlerimiz kendi fidanlarını toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadılar. Gençlik Merkezi’nde Kur’an Kursuna gelen ev hanımları ve genç kızlar da fidan dikimine katıldı. Ağaçların dikimi sonunda her genç diktiği birer ağacı sahiplenerek bakımını da üstlendi.


İl Müdürü Mustafa KUZU “Fidan yeni bir hayat, güzel bir gelecek demektir. Gençlerimiz diktikleri fidanlarla beraber büyüyecekler. Herkese örnek olacak bir davranış sergilediler. Ayrıca Kur’an Kursuna devam eden genç kızlarımızın ve annelerimizin küçük çocuklarıyla fidan dikimine katılmaları 3 neslin güzel bir gelecek için bir araya gelmelerini sağlamış oldu. Emeği geçen Gençlik Merkezi çalışanları ve Gençlik Liderlerimizi tebrik ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 11:50

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER