banner113

Engellilerden Başkan Ayanoğlu’na Ziyaret

Bursa’ya bağlı Gürsu ilçesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu ziyaret etti. Mardin Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete Gürsu Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Muharrem Er ve Engelliler Meclisi üyeleri katıldı.

Engellilerden Başkan Ayanoğlu’na Ziyaret
                 Ziyarette engelli sorunları ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ayanoğlu, ‘’ Engelli kardeşlerimiz için bir çok faliyette bulunduk.  Engelliler konusundaki çalışmalara her zaman destek verdiklerini onlar için yeni yapılan binalarda ve iş yerlerinde engelli rampası,  engelli  asansörü ve  kaldırımların engelli kardeşlerimizin  rahat  edeceği  şekilde  yapılmasına  hassasiyet gösterdiklerini ‘’ifade etti.
         Engelli gençlerle sohbet eden Başkan Ayanoğlu, ’’Engelli olmak bir eksiklik değildir. Bu Allahın bir takdiridir. Hepimiz bir engelli olma adayıyız. Engelli kardeşlerimiz bu toplumun bir parçasıdır’’ şeklinde konuştu.
         Mardin’in mimari yapısı ve genel kültürü hakkında da bilgi veren  Başkan Ayanoğlu,’’ Şehrin Kültürel  yapısı  farklıdır. Araplar, Kürtler, Süryaniler ve Türkler bu şehirde yaşıyor. Burada herkesin dini inancı farklı olsada birlikte yaşıyoruz. Burada Camiler ve Kiliseler  yanyanadır. Şehir halkı münistir, kendi halindedir. Kesinlikle çatışmacı değil, hoşgörülü ve misafirperverdir. Şehir merkezi güvenlik açısından,  türkiyenin en güvenli üçüncü Şehir merkezidir.   Mardin gece yarısı bile rahat gezilebilecek bir şehir olup adli vakaların en düşük olduğu yerdir.  Geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sizleri çok seviyoruz’’ dedi. 
        Gürsu Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Muharrem Er’in;  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Kent Konseyi  Başkanı İbrahim Aslan’ın adına selam ve sevgilerini getirdiği ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER