banner113

Büyükşehir Engelli Öğrenciye Akülü Tekerlekli Sandalye Hediye Etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi, 13 yaşındaki yürüme engelli Kevser Kılıç adlı öğrenciye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Büyükşehir Engelli Öğrenciye Akülü Tekerlekli Sandalye Hediye Etti

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engeliler Müdürlüğü,  Kızıltepe ilçesinde yaşayan ve yürüme engelli olan Mehmet Doğru İlkokul 3’üncü sınıf öğrencisi Kevser Kılıç’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.  Akülü tekerlekli sandalye Kılıç’ın evinde Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından teslim edilirken, Kılıç’ın Okul Müdür Yardımcısı Abidin Öztürk’te hazır bulundu.

Akülü tekerlikli sandalyesini teslim alan Kılıç, duygularını şu kelimelerle ifade etti: “ Daha önce bir kişinin yardımı ile gidebileceğim bir sandalyem vardı. Çok zor oluyordu. Özellikle kışın çok zorlanıyordum. Tüm ihtiyaçlarımı ancak bir kişinin yardımı ile yapabiliyordum. Büyükşehir’in bu yardımından dolayı çok teşekkür ediyorum. Artık tek başıma dışarı çıkabileceğim için çok mutluyum.” 

Kılıç'ın Okul Müdür Yardımcısı Abidib Öztürk’da Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, Kevser’in okulda artık kimsenin yardımı olmadan ihtiyaçlarına karşılayabileceği için mutlu olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2016, 18:00

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER