banner113

MTDF Yönetiminden Vali Yaman'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret edip, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

MTDF Yönetiminden Vali Yaman'a Hayırlı Olsun Ziyareti.
 Dillerin, dinlerin, farklı kültürlerin ve medeniyetlerin kadim şehri Mardin'de bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Vali Mustafa Yaman, Federasyon yöneticileriyle ayrı ayrı  sohbet ederek, her derneğin kendi,  çalışmaları hakkında bilgi aldı. Halkın tabanından örgütlenmiş ve hizmet amaçlı çalışan aktif sivil toplum örgütlerin çalışmalarını önemsediklerini belirten Sayın Mustafa Yaman, Mardin’in kültürel mozaiklerini bünyesinde toplamış Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu gibi oluşumlara ihtiyaç olduğunu ve çalışmalarında  her zaman destek olacaklarını söyledi.

MTDF Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter  "Federasyonun kuruluş amacı,bundan sonra ki hedefleri ve hayata geçirmeyi tasarladıkları kardeşlik  projeleri hakkında kısa bilgi aktardı. Öter 66 STK.Bileşenimizle birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Irk, din, dil ayırımı yapmadan, bulunduğumuz toprakların yapısına uygun halkımızın sesi oluyoruz. Zor günlerden geçiyoruz. Gün birlik, beraberlik günüdür.  Önümüzdeki mübarek Ramazan Bayramının bulunduğumuz topraklara, Türkiye’ye ve Dünya’ya barış, huzur getirmesini diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 12:21

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER