banner113

Sel Baskınına Maruz kalan Okula Milletvekili Demirkaya İle İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan İnceleme de Bulundu

Sel Baskınına Maruz kalan Zergan Ortaokulu Binasında Milletvekili Demirkaya İle İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan İnceleme de Bulundu

Sel Baskınına Maruz kalan Okula Milletvekili Demirkaya İle İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ahmet Aslan İnceleme de Bulundu
Mardin´de aşırı sağnak yağmurları sebebiyle meydana gelen su baskını ve sel taşkınlarından Kızıltepe Zergan Ortaokulu ile Zergan İmam Hatip Ortaokulunun bodrum katlarını su bastı.

Sel baskınına maruz kalan Zergan Ortaokulu ve Zergan İmam Hatıp Ortaokulu binasına, Mardin Ak Parti Milletvekili Cengiz Demirkaya ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan, Sel baskını sonrasında Okul binasında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaları bizzat yerinde incelediler.
Öncellikle acil bir şekilde bodrum katındaki sullar boşaltıldı ve bodrum katı tamamen temizlendi. Bodrum katındaki depoda açılmamış ambalajlı büro malzemeleri dolan sudan büyük bir oranda zarar gördü. Su boşaltma ve yapılan temizliğin ardından incelemelerine devam eden Mardin Ak Parti Milletvekili Cengiz Demirkaya  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan  Okulun bir daha sel ve taşkın sularına maruz kalmaması için gerekli tedbirlerin ivedilikle alınacağını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 22:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER