banner113

KIZILTEPE STK PLATFORMU ÖTER’LE YOLA DEVAM KARARI ALDI

STK Platformu 07–07–2012 tarihinde yaptığı aylık olağan toplantısında, faaliyet raporu okundu. Bir yılını dolduran STK Platformu, oy birliğiyle yeni yönetimi seçti.

KIZILTEPE STK PLATFORMU ÖTER’LE YOLA DEVAM KARARI ALDI

 STK Platformu dönem sözcülüğüne yeniden; M. Şerif ÖTER,  dönem sözcü yardımcılığına; Menduh ÇAKAR, teşkilattan sorumlu başkan; Veysi GÜÇ, mali işler sorumlusu; Musa ÖZTÜRK, bilim ve teknolojiden sorumlu; Lokman YAŞAR, sosyal yardımlaşma ve dayanışmadan sorumlu; Menduh KAVAN   Genel sekreter Ömer Faruk KILIÇ . Yönetim kurulu üyeleri Tahir KILIÇ,  M.Yusuf TAŞKIN

  Yeni seçilen yönetim adına söz alan Sözcü M. Şerif ÖTER, üyelere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında” Geçen yıl Platformumuz yeni  olduğundan, birçok eksikliklerimiz olmuş olabilir.  önümüzdeki süreçte daha, bilinçli ve sağlam adımlarla tecrübeli kadromuzla daha aktif ve hızlı yol alacağımıza inanıyorum. Amacımız,  halkımızın insani ve sosyal alanlarında hizmet etmektir.   Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada, tarafsız bir şekilde STK bileşenlerimizle yolumuza devam edeceğiz. “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2012, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER