banner113

Kızıltepe Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti

Kızıltepe Belediyespor Futbol Takımı Mardin 1. Amatör Ligi 2018-2019 sezonu bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan Etti.

Kızıltepe Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti
Sarı lacivertli takım oynadığı 23 maçta yenilgi yüzü görmedi. Aozonun bitmesine bir hafta kala kendi sahasında karşılaştığı Mardin 47 Spor’u 8-0 yenen Kızıltepe temsilcisi, şampiyonluk kupasını Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer’in elinden aldı.

Sezon başında elde ettiği liderliğini sezon sonunda Şampiyonluk ile taçlandıran Kızıltepe Belediyespor, Şampyonluğunu ilan edeceği maçta Kızıltepe İlçe Stadında Mardin 47 Spor ile karşılaştı. Ev sahibi ekip Sarı lacivertli takım rakibi Mardin 47’spor’u 8-0 gibi farklı bir skorla yenerek bu sezon oynadığı 23 maçtan 22. galibiyetini alarak 1 beraberlikle namağlup Şampiyon oldu.

Şampiyon takım Kızıltepe Belediyespor Şampiyonluk kupasını Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer’in elinden aldı. Şampiyon takımın oyuncuları büyük bir sevinç yaşadı. Şampiyon Kızıltepe Belediyespor, bir üst lig olan Bölgesel Amatör Ligi (BAL)  çıkmak için Mardin Büyükşehir Belediye Spor’un 3’üncü lige çıkmasını bekleyecek.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan’ı Mehmet Yüzer, “Kızıltepe Belediyespor çok başarılı bir sezon geçirdi. Ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğumuzu garantiledik ve kutladık. Ben taraftarımızdan, futbolcularımıza, yönetimden bütün Kızıltepe halkına herkesi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Şampiyonluğu Kızıltepe halkına armağan ettiğini söyleyen Takımın Antrenörlerinden Halil İbrahim Yiğit, “Hepimize hayırlı olsun. Burada başarılı olduk ve ligin şampiyonu olduk. Büyükşehir belediyenin Ağrı 1970’i yenip bir üst lige çıkmasını bekliyor ve umuyoruz. Yoksa onlarla oynayıp kazandıktan sonra BAL’a çıkacağız. Bugün den sonra onların kazanması için onları destekleyeceğiz. Ve 3’üncü lige çıkmalarını bekleyeceğiz.” dedi. 

Futbolcu Şahin Sayılır da şampiyonluğu takım arkadaşları adına Kızıltepe halkına armağan ettiğini belirtti. Çok mutlu olduğunu kaydeden Sayılır, “Mardin Büyükşehir Belediyespor’un ligi şampiyon bitirmesini bekleyeceğiz. Ondan sonra bu şampiyonluğumuz daha da anlamlı olacak ve BAL’a yükseleceğiz.” açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 22:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER