Sadık Usta Kızıltepe Barışspor Futbolcularına Künefe İkram Etti

Kızıltepe Sadık Usta, Mardin ‘in Bal Ligi Temsilcisi olan Kızıltepe Barışspor futbolcularını ağırlayarak tatlı ikram etti.

Sadık Usta Kızıltepe Barışspor Futbolcularına Künefe İkram Etti

Kızıltepe Sadık Usta’da  futbolcularla birlikte,teknik ekip ve gazeteciler eşlik etti. Futbolcular Kızıltepe Sadık Usta’ya yaptığı bu güzel jestinden dolayı teşekkür ettiler. Kızıltepe Barışspor takımı için birliktelik ve dayanışmanın önemli bir destek olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Sabahattin Derin , “Kızıltepe Barışspor olarak bizler maddiyattan çok maneviyata da önem veren insanlarız. Sadık Usta’ya böyle bir dönemde bizlere verdiği destekten dolayı Kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Başarıya giden yolda birlik ve beraberlik olgusu son derece önemlidir” dedi.
Zor günler geçiren Kızıltepe Barışspora iyi günde olduğu gibi kötü günde de destek olunması gerektiğini kaydeden Sadık Usta Kızıltepe  temsilcisi Abdullah Bey ise tüm kente el birliğiyle takımının yanında bulunması çağrısı yaptı. Bu hafta oynanacak Kurtalan spor maçı ile birlikte Kızıltepe Barışspor’un galibiyet serisine başlayacağına inandıklarının altını çizen Sadık Usta temsilcisi Abdullah Bey, “Kızıltepe Barışspor kentimizin Bal Lig’deki tek takımı. Biz de bu kentin bir esnafı olarak güzide kulübümüzün futbolcularına biraz morallerini yükseltmek ve yanlarında olmak istedik” diye konuştu.
Yaşanan son süreçte bir takım şansızlıklar ve takıma kimsenin sahip çıkmaması nedeniyle alınan kötü sonuçların takımı olumsuz etkilediğini kaydeden Teknik Direktör Sabahattin Derin, taraftarından futbolcusuna kadar tüm ekibin azim ve kararlılıkla mücadele ederek bu zor günleri atlatılabileceğini belirtti. Kızıltepe Barışspora’un Bal Lig’de yer almasının kentin ekonomisi ve imajı bakımından da çok önemli olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Sabahattin Derin , “Kızıltepe’nin spor kenti olarak anılmasında önemli bir yere sahip olan Kızıltepe Barışspor’nun Bal Ligin’de kalması gerekir. Çünkü bu Kızıltepe ’nin imajı ve ekonomisi açısından son derece önemlidir. Bizim inancımız takımımızın Bal Ligin’de kalacağı yönündedir. Bunun için de özellikle işadamlarımızın takıma destek olması gerekmektedir. Sezon sonunda inşallah üzülmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2013, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER