Futbolun ustaları, Mardinli Genç Yeteneklerle Buluşacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında 15-16 Ekim 2014 tarihleri arasında Futbolun Yıldızları Mardinli Genç Yeteneklerle buluşacak.

Futbolun ustaları, Mardinli Genç Yeteneklerle Buluşacak
Geçen hafta Mardin'deki olaylar nedeniyle ertelenmek zorunda kalınan ''Futbolun Ustaları Gençlerle Buluşuyor''Etkinliği15 Ekim Çarçamba günü Mardin'de 16 Ekim Perşembe günü ise Midyat'ta geçekleşecek.

Mardin Gençlik ve Spor il müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre :''Geçen hafta yapılması planlanan Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor programımız 15. Ekim günü gerçekleşecektir. 12.30 Hilton Otelde söyleşi 16.00 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda maç yapılacaktır. Midyat programı ise 16 Ekim günü 10.30 Kocatepe ilköğretim okulunda söyleşi, 12.30'da ise Matiat Halı Saha'da maç şeklinde olacaktır. Tüm sporseverler davetlidir.''Açıklaması yapıldı.


Ülke Futbolunun efsanevi isimleri Tanju Çolak, Ogün Temizkanoglu, Hami Mandıralı, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Vezir, Roberto Carlos ve Hasan Şaş İlimizde genç yeteneklerle bir araya gelecekler. 8-9 Ekim tarihleri arasında Mardin ve Midyat’ta ağırlanacak olan futbolcular Gençlik Merkezi üyeleri, Amatör sporcular, sivil toplum kuruluşları temsilcilerininde katılacağı söyleşide ve düzenlenecek olan spor organizasyonlarıyla bir araya gelecekler.

15 Ekim saat 12.30 Hilton Otelde söyleşi 14:30’da Valilik ziyareti ve Mardin Şehir turu yaya olarak ana caddede yerel halk ile sohbet gerçekleştirecektir. Saat 16:00’da Ünlü sporcuların belirlenecek olan gençler arsında Amatör kulüp sporcuları ve gençlik merkezi üyeleri 21 Kasım şehir stadyumunda 5000 kişilik organizasyon düzenlenecek.
16 Ekim Saat 10.30 Kocatepe ilköğretim okulunda söyleşi, 12:30’da Matiat Otel’de Gençlik Merkezi üyeleri ve Sivil Toplum kuruluşları katılacağı panel/söyleşi gerçekleştirecektir. Saat 12:30’da Amatör Kulüp Sporcuları ve Gençlik Merkezi üyeleri arasından belirlenecek gençler arsında Matiat Halı Sahada Maç Organizasyonu düzen leçektir.

Mardin'de Düzenlenecek olan organizasyona tüm Spor severler davetlidir.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 13:03

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER