Marmara Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım Ak Parti Mardin Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti Çorum eski Milletvekili ve Marmara 1.Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım bazı temaslarda bulunmak ve AK Parti Mardin teşkilatlarını ziyaret etmek amacıyla Mardin’e geldi.

Marmara Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım  Ak Parti Mardin Teşkilatını Ziyaret Etti

Önceki dönemde içinde Mardin’in de bulunduğu AK Parti 6.Bölge Koordinatörü olan, Marmara 1.Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım bazı temaslarda bulunmak amacıyla Mardin’e gelerek AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Üzerimizde emeği bulunan Sayın Murat Yıldırım’ın teşkilatımıza yapmış olduğu ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etti. Mardin’deki siyasetin zorluğunu bilen birisi olarak sesimizi Ankara’ya taşıyarak seçim dönemlerini daha rahat ve güvenli geçirmemiz konusunda bizlere çok yardımları dokunmuştu. Kendisine hem teşkilatımızla hem de kongre sürecine ilişkin bazı bilgiler aktardık. Mardin ve bölgemizin son durumu ile ilgilide kendisiyle bazı görüş alışverişlerinde bulunduk”.

Bu bölgede siyaset yapmanın ve özellikle elini taşın altına koyarak görev üstlenmenin kolay olmadığını dile getiren AK Parti Marmara 1.Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım, “Bölge şartlarının olumsuzluklarından dolayı, AK Parti çatısı altında zor koşullarda siyaset yaparak bölgemize ve ülkemizin geleceğine yönelik yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.  Kongre sürecine girmiş bulunmaktayız. Kongrelerimizin yoğun bir halk kitlesi tarafından takip ediliyor olması ne kadar doğru yolda olduğumuzun en bariz göstergesidir.  Çünkü AK Parti her seçimde halkın desteğiyle oylarını artırarak iktidara gelen halkın partisidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından kurulan bu hareketi hazmedemeyen bazı iç ve dış odaklar sürekli ülkemizi, milletimizi bölmeye kalkışıyorlar. Bu nedenle çok badireler atlattık. En büyüğü de 15 Temmuz hain darbe kalkışmasıydı.  Ama milletimizin dirayetli duruşu sayesinde hepsinin üstesinden geldik, gelmeye devam ediyoruz.

Yıldırım, “Milletimizi bölmeye araya fitne, fesat sokmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Çünkü halkımız doğusuyla- batısıyla, güneyi ve kuzeyiyle et ve tırnak oldu. Arabıyla, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle kimse kimseyi ötekileşmiyor. Çünkü hepimiz kardeş gibi olduk. Vatanımızı bölmeye, elimizden almaya kalkışan odaklara en güzel cevabı bu kardeşliğimiz veriyor”.

Teşkilatlanmanın önemine vurgu yapan Yıldırım, “Teşkilatlar bir yapının omurgası niteliğindedir. AK Parti özellikle teşkilat yapısına ve teşkilatların çalışma kabiliyetlerine büyük önem veriyor. Mahalle toplantıları, esnaf toplantıları, STK ve benzeri toplantıların büyük bir olgu içerisinde mutlaka yapılması gerekiyor. Her vatandaşa gitmemiz, onlara selam götürmemiz bizlere borçtur. Bu bilinçle ülkemiz için çok önemli olan 2019 seçimlerini inşallah büyük bir başarıyla atlatacağız”.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 09:04

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER