banner113

Kılıç;“Şehrimizle Beraber İlçelerimizinde Kalkınmasını İstiyoruz“

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç bazı program ve ziyaretler kapsamında Dargeçit, Midyat, Ömerli ve Yeşilli ilçelerini ziyaret etti.

Kılıç;“Şehrimizle Beraber İlçelerimizinde Kalkınmasını İstiyoruz“
 AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç il yönetim kurulundan oluşan heyet eşliğinde bazı program ve ziyaretleri gerçekleştirmek amacıyla gittikleri Dargeçit, Midyat, Ömerli ve Yeşilli ilçelerinde teşkilatlarla bir araya geldikten sonra ilçelerin genel durumunu görüşmek üzere kaymakamlık ve belediye başkanlığı ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç programlara ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Bizler şehrimizle beraber ilçe ve mahallelerimizin de aynı şekilde yapılacak hizmetlerle kalkınmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle Mardin’e bağlı tüm ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz programlarla, yapılması gereken ve eksik gördüğümüz tüm hizmetlerin ivedilikle yerine getirilmesi için teşkilatımızla, belediyelerimizle ve kaymakamlıklarımızla elbirliği içerisinde sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanlığı ve kaymakamlıklarda yaptığımız görüşmelerde öncelikle ilçelerimizin genel durumunu masaya yatırarak icraata dökülen çalışmaların daha akıcı ve akılcı bir şekilde nasıl hızlandırılması gerektiğini görüşüyoruz. Bu şekilde halkımızın talepleri doğrultusunda istenen her hizmeti eksiksiz bir şekilde yerine getirmeyeçalışıyoruz”.

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Yaptığımız ziyaret ve görüşmelerdeDargeçit, Midyat, Ömerli ve Yeşilli ilçelerinde belirli olan çalışmaların dışında çok daha güzel ve yapıcı hizmetlerin olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. AK Parti olarak aldığımız tüm belediyeler günden güne artan hizmet trendiyle yeni yeni icraatlarla vatandaşın karşısındalar. İnşallah çok geçmeden her ilçemiz hak ettiği konuma gelecektir. Burada vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Bizlere olan güven ve desteklerini artırsınlar. Çünkü bizler tüm gücümüzle halkımızın yanında olmak onlara hizmet etmek istiyoruz. Artık hizmet almayan, yolu, suyu, alt yapısı, çevre düzenlemesi tamamlanmayan yer kalsın istemiyoruz”.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2019, 14:36

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER