banner113

Kılıç: Ak Parti Belediyeciliğini Her Yere Taşıyacağız

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Tek amaçlarının üreten, icraat yapan ve tarafının yalnızca halktan yana olan AK Parti’nin hizmetlerinin her yerde hissedilmesi için durmadan çalışmak olacaktır.”

Kılıç: Ak Parti Belediyeciliğini Her Yere Taşıyacağız

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan ve çok sayıda partililerden oluşan heyet eşliğinde bazı program ve temasları gerçekleştirmek amacıyla Mardin’in Mazıdağı İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Mazıdağı İlçesi’ne daha öncede birçok ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Hedefimiz tüm İlçelerimizi kırsal mahalleleriyle beraber sokak sokak dolaşıp her vatandaşımıza AK Parti siyasetini anlatmanın yanında desteklerini talep etmek olacaktır. AK Parti’nin temel prensibi halkın yanında olmak, sıkıntılarını gidermek ve sürekli yenilenen şehirleşme konseptini her yere yaymaktır. Mazıdağı İlçemizde her zamankinden farklı şeyler yaşadık. Vatandaşın bizlere olan olumlu tepkisi, bakışı çok şeyi anlatıyordu. ‘Artık yeter, bizlerde daha huzurlu, daha modern bir kentleşmeye geçmek istiyoruz’, der gibiydiler. Zaten genelde esnaf kardeşlerimizin sorunları hep bu yöndeydi. Canlılığın ve refahın olduğu her kent gelişmeye müstahaktır. İnşallah 1 Nisan sabahı bu gururu Mazıdağı halkına onların desteğiyle yaşatacağız”

YAĞMUR, ÇAMUR DEMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Milletvekilleriyle, belediye başkan adaylarıyla ve tüm teşkilat mensuplarıyla 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını dile getiren İl Başkanı Faruk Kılıç, “Bizler her şeyimizi ortaya koyarak çalışacağız. AK Partimize, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuna yakışır bir şekilde yağmur, çamur demeden yolumuzda hareket edeceğiz. Esnaflarımızla olan diyaloglarımız çok olumluydu. İnanıyorum ki 31 Mart seçimlerinde Mazıdağı İlçesi çıkaracağımız oylarla AK Parti’nin kalesi olacaktır. Sürekli bir amaç doğrultusunda hareket ettik. Oda, haktan yana halkımızın hizmetinde olmaktır. Buda bizlere büyük mutluluk veriyor. Mazıdağı halkı çok çileler çekti. Sıkıntılar yaşadı. Ama bilinsin ki bundan sonrası böyle olmayacak. AK Parti’nin sağladığı ve daha sağlayacağı huzur ortamı her yeri sarmaya devam edecektir”

MAZIDAĞI’NIN KAYBEDECEK BİR DAKİKASI BİLE YOKTUR

İl Başkanı Faruk Kılıç, “ Hizmeti kendine şiar edinmiş bir partinin mensubu olarak sırtımızı her yükün altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu yoldan hareket ederek esnaf kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız. AK Parti kurulduğunda ‘Her şey Türkiye için’ sloganıyla çalışmalarına başladı. Ve sadece bir bölgeyi baz almadı tüm Türkiye için çalışacağının vaadini sunmuştu. İşte bizde diyoruz ki artık Mazıdağı daha çok hizmet alsın. Yerel anlamda belediyeye gelen her destek vatandaş için harcansın. Çünkü ne Mardin’in ne de Mazıdağı’nın kaybedecek bir dakikası bile yoktur. Mardin Büyükşehir Belediyesi’nde ve Mazıdağı Belediyesi’nde kararların daha güçlü ve hızlı bir şekilde alınması için 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemi çok büyüktür. Bu açıdan vatandaş olarak farklı hiçbir faktörü düşünmeden yapacağımız tek şey 31 Mart günü şartsız koşulsuz oyunu AK Parti’den yana kullanılmasıdır”.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 10:31

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER