Kahraman: Mardin halkı için mücadeleye devam

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Artuklu esnafını ziyaret etti.

Kahraman: Mardin halkı için mücadeleye devam

Türkiye, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, partiler ve milletvekilleri adayları çalışmalarını hızlandırdı.

Mardin’de, sahadaki çalışmalarını hızlandıran milletvekili adaylarından Bağımsız Aday Mehmet Vejdi Kahraman, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Mardin’in merkez ilçesi Artuklu’da esnaf ziyareti yapan Milletvekili Adayı Kahraman, sorun ve sıkıntıları dinledi, esnafın sorunlarını her platformda dile getiremeye hazır olduğunu söyledi. Bir esnafın Kahraman’ı anlından öpmesi dikkat çekti.


Sosyal medya hesabı üzerinden ziyaretine ilişkin paylaşımda bulun Kahraman, “Artuklu Esnafımızla buluştuk, görüştük ve son süreci değerlendirme fırsatı bulduk. Artuklu esnafı her şeyin gayet farkındadır. Esnafımızın sorunlarını her platformda dile getirmeye hazırım. Artuklu esnafını ziyaret etmeye devam edeceğiz. Mardin halkı için mücadeleye devam…” dedi.

İkinci paylaşımda ise “Mardin için DİRİLİŞ vakti… Artuklu esnaf ziyaretimiz devam ediyor… Tüm esnafımıza samimi ve sıcak karşılamaları için teşekkür eder, hayırlı ve bol kazançlar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER