banner113

İyi Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığına Mecit Çeçen Atandı

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren İyi Parti, Süleyman Akar’ın başkanlığında Mardin'deki kuruluş çalışmalarına da devam ediyor.

İyi Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığına Mecit Çeçen Atandı

 

İYİ PARTİ Başkanı Akar, KIZILTEPE İlçe Başkanlığına tuccar 1958 doğumlu Mecit Çeçen İlçe teşkilatını kurmak için KIzıltepe  ilçe başkanı olarak atadığını söyledi.

 İlçe Başkanlığına atanan ÇEÇENi  tanıtan İyi Parti İl Başkanı Süleyman Akar, “KIZILTEPE iyi olacak” dedi.

Akar, Genel Başkan Meral Akşener’in öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucunda İyi Parti’nin Türkiye siyaset sahnesindeki yerini aldığını söyledi. İyi Parti’nin Türkiye siyasetinde yaşanan tıkanıklığı aşmak için tek seçenek olduğunu anlatan Akar, “İki kutuplu, bölünmüş bir siyasetin acısını ülke olarak yaşıyoruz. Kutuplaşmış seçmen kitlesini tam merkezde yer alan bir siyasi partinin kucaklaması gerekiyordu. İyi Parti milletimizin çeşitli renklerini bir araya getiren, merkez siyasete dinamik kazandıracak tek partidir. Bu kutuplaşmış, milletimizi ayıran siyaseti bitirmek ve milletimizin her rengini kucaklamak için yola çıktık. Ülkemizin her yerinde gördüğümüz ilgi, Genel Başkanımız Meral Akşener’e gösterilen teveccüh ülkemizin aydınlık geleceği için hepimize umut vermektedir. KIZILTEPE ilçe teşkilatımızın büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Tüm yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Her şey iyi olacak” dedi.

 

1958 Kızıltepe doğumlu olan İyi Parti kızıltepe İlçe Başkanı İşadamı Mecit Çeçen ise ülke olarak Cumhuriyet tarihinin en sıkıntılı günlerinin yaşandığını söyledi. Toplumsal kutuplaşmanın arttığını, siyasi rekabetin siyasi hasımlık haline dönüştüğünü, bu nedenle korku ve endişe halinin topluma hakim olduğunu anlatan Çeçen , "Böyle bir durumu milletin kaderi olarak kabul etmeyenler, Meral Akşener’in genel başkanlığında 25 Ekim 2017 tarihinde Ankara’da toplanarak, Türkiye Milleti’ne yeni bir çıkış yolu gösterdiler, Türkiye Milleti’ne yeniden umut oldular ve adını da İyi Parti koydular. İYİ bir TÜRKİYE için varız. İYİ bir TÜRKİYE için buradayız. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. İyi bir Kızıltepe için yola çıkıyoruz. Kızıltepe Parti binamız Hastane caddesi  uzerinde insallah acacaz  donanımı Tabellasi en kisa zamanda takilacak Guclu dinamik  bir kadro ve % 20 kadın kontejanimizla  merkezindeki parti binamızı da hızlı bir şekilde donatarak, önümüzdeki günlerde sizleri ve tüm  vatandaşlarımızı binamızda misafir edecek hale getireceğiz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 10:22

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sadettin demir
Sadettin demir - 6 yıl Önce

Tebrik Ederiz ... Ben Şehmus oğlu sadun demirin torunu Ramazanin Oğlu Mecit amcaya Selamlar ..

SIRADAKİ HABER