banner113

CHP Mardin Milletvekili adayı Karaboğa Derik’te Esnaf İle Buluştu

CHP Mardin Milletvekili Adayı Şükrü Karaboğa seçim çalışmaları kapsamında Derik ilçesinde esnafı ziyaret etti. Karaboğa, esnafı dinledi, seçim vaatlerini anlattı.

CHP Mardin Milletvekili adayı Karaboğa Derik’te Esnaf İle Buluştu

14 Mayıs’ta yapılacak 28. dönem milletvekili seçimlerinde halk sandığa gidecek. Seçime saylı günler kala partilerin adayları da seçim çalışmalarını sürdürüyor. CHP Mardin Milletvekili Adayı Şükrü Karaboğa da  seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe İlçesi eski Hastane caddesi üzerinde görkemli bir tören ile açılışını yaptığı seçim koordinasyon merkezinin ardından ilçe ve köy ziyaretlerini başladı.

Karaboğa, İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan, kanaat önderi iş adamı Bedrettin Karaboğa ve partililerle birlikte Derik ilçesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla görüşüp esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Karaboğa, seçim vaatlerini de anlattı.

Derik ilçesindeki esnaf ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaboğa,  “Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu’nun sıcak selamlarını ve sevgilerini Derik halkı ve esnafıyla buluşturduk. Göstermiş oldukları sıcak ilgiye minnettarız. Bu moral, bizlere gün geçtikçe daha da güç katıyor.” dedi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER