banner113

AK PARTİ MARDİN SKM’SİSEÇİME HAZIR

31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli yerel seçimlerin hazırlık çalışmaları için kurulan AK Parti Mardin İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) başına AK Parti Mardin İl İnsan Hakları Birim Başkanı Mahir Karaboğa görevlendirildi.

 AK PARTİ MARDİN SKM’SİSEÇİME HAZIR

Yapılan görüşme ve istişareler sonucu Mahir Karaboğa’yı SKM başkanı olarak değerlendirdiklerini ifade eden AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, "Seçim Koordinasyon Mer

kezi yapılanması 31 Mart yerel seçim çalışmalarında özellikle yol haritamızı belirleyecek en önemliunsurların başında yer almaktadır. SKM Başkanlığıbüyükşehir belediye adayımız, on ilçe adaylarımız ve teşkilatlarımız olmak üzere birimlerimizi harekete geçirerek Mardin’in tüm bölgelerine hâkim olmamızı sağlayacaktır. Bu önemli görevi üstlenerek yoğun bir mesainin startını verecek olan Sayın Mahir Karaboğa ve ekibine şimdidenbaşarılar diliyorum. Başarı ekip işidir. AK Parti’nin vizyonunda istişare kültürü ve ekip çalışması daima en önemli madde olarak yer almaktadır”.   

Türkiye’nin geleceğini daha üst düzeyde olumlu ve kalıcı bir duruşla şekillendirecek olan 31 Mart seçim çalışmalarına erken başladıklarını belirten İl Başkanı Faruk Kılıç, “Ülkemizin yerel anlamda tüm şehirlerinin daha güzel bir görünüme kavuşması ve her türlü hizmetlerden yararlanabilmesi için AK Parti’nin mutlaka kazanması gerekir. AK Parti Mardin teşkilatları olarak bu kazanımların kaybolmaması ve farklı ideolojik yapıların eline geçmemesi için çalışmalarımıza şimdiden başlamış bulunmaktayız. AK Parti teşkilatları olarak yarın seçim olacakmış gibi daima hazırız. En üst kadememizden en alt kademeye kadar teşkilatlarımızı şekillendirerek en ufak bir olumsuzluğa bile Allah’ın izniyle yer vermeyeceğiz.Bölgemiz çok zorlu şartlardan geçerek bu konuma geldi. Şer odakların kirli ittifaklarının artık ne bölgemizi, nede ülkemizi bölmeye kalkışmalarına halk olarak izin vermeyeceğiz. Birlik içinde, kardeşçe daha müferrah bir yaşam sürdürebilmemiz için 31 Mart’taki seçimlerin mutlaka AK Parti’den yana sonuçlanması gerekiyor ve bunun içinde elimizden gelen tüm gayreti, çabayı sarf edeceğiz”.

Öncelikle bu önemli görevi kendisine tevdi eden İl Başkanı Faruk Kılıç’a teşekkürlerini ileten SKM Başkanı Mahir Karaboğa, "31 Mart seçimlerine Mardin’in genelini kapsayacak şekilde yapacağımız hazırlıklarla gireceğiz. Tüm mahalle ve sokakların güncel haritasını oluşturarak her vatandaşımıza ulaşmaya çalışacağız. İl, on ilçemizi ve tüm mahallelerimizi ele alacağımız hazırlık çalışmalarıyla inşallah tüm birimlerimizi harekete geçireceğiz. Tek amacımız, en iyi sonucu alarak ülkemizi ve AK Partimizi gidebileceği en uç noktaya ulaştırmak olacaktır. Halkımızın desteğiyle 31 Mart seçimlerini büyük bir zaferle tamamlayarak tüm dünya ya Türkiye’nin gücünü bir kez daha göstereceğiz”.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 21:11

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER