banner113

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat ERİ Oldu

Ak Parti Mardin il başkanlından istifa eden Mehmet Ali DÜNDAR'ın yerine eski Milletvekili Nihat Eri il başkanı olarak atandı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat ERİ Oldu

Ak Parti Genel Merkezine davet edilen; AK Parti Kurucu İl Başkanı ve 22. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, AK Parti Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, AK Parti Milletvekili Adayı ve Kızıltepe eski İlçe Başkanı Cengiz Demirkaya, Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.

40 aşkın aday adayı arasında son 3 kişi olarak seçilen Eri, Kahraman ve Demirkaya, AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ataş’ın eşliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşme ve değerlendirmenin ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığına kurucu il başkanı ve eski Milletvekili Nihat Eri’nin olduğunu adaylara açıklandığı belirlendi.

Yapılan açıklamaya göre daha önce AK Parti Mardin il teşkilatında kurucu il başkanı olan eski Milletvekili Nihat Eri’nin ikinci defa il teşkilatı başkanlığına görevinde bulunacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 08:22

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER